Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulacak mı? Teknik analiz
Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulacak mı? Teknik analiz

Solana fiyatı düşüş görünümünden kurtulacak mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı 7 Kasım tarihinde bu yana düşüş gösteriyor. Şimdi, fiyat 200 günlük Üssel Hareketli Ortalama olan 140,09 doların altında mücadele ediyor. Ancak bugünkü seansta SOL, son 24 saatlik günde hacimlerde %50’den fazla düşüşle 7.44.327,013 dolar seviyesinde neredeyse %2 yükseldi.

Solana‘nın (SOL) fiyatı, yükseliş trendi arayan 136,00 dolarda yer alan talep bölgesini revize ediyor. Bu bölge aşılırsa eğer bir sonraki direnç olan 180 dolara yükselmesi beklenebilir. Bu fiyata ulaşması ise fiyatın yaklaşık %20 oranında artacağını gösterir.

Teknik analize göre bu hafta daha düşük bir seviye ile başlayan Solana olumsuz performans sergiledi. Fiyatın psikolojik seviye olan 137,50 doların altına düşüp kapanmadığını izlemek ilginç olurdu. İlk aşağı yönlü hedef, 20 Eylül’ün haftalık dip seviyelerinde 115,88 dolarda yer alıyor.

Solana fiyatı için sırada ne var?

Günlük grafik çerçevesine geçerken, boğalar 13 Ocak tarihinde yapılan 157,87 dolarlık son zirvelerin yakınında bir kez daha kontrolünü kaybediyor. Bundan sonra fiyat 200 günlük Üssel Hareketli Ortalamanın altına gerileyerek boğalar üzerindeki baskıyı daha fazla artırıyor. SOL ayıları, bir sonraki birleşme bölgesini 120 dolar yatay desteğini tekrar test edebilir.

Önemli bir gösterge olan Göreceli Güç Endeksi (RSI), fiyattaki sürekli düşüş trendinden sonra teknik bir geri dönüşün beklendiğini söylüyor. Ancak, negatif bölgedeki MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) boğalar için bir meydan okuma oluşturuyor.

Alternatif olarak, 13 Ocak tarihindeki fiyat olan 157,56’nın üzerinde gerçekleşecek kırılma kısa vadede 181,25 dolarlık psikolojik seviyeye doğru yukarı yönlü bir yükselişi beraberinde getirebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin