Kripto yatırımcıları dikkat! Bu token pozitif gelişmelere rağmen risk altında
Kripto yatırımcıları dikkat! Bu token pozitif gelişmelere rağmen risk altında

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu token pozitif gelişmelere rağmen risk altında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC tokeni, 2 dolar seviyesinin altına yerleşmeyi başarması durumunda aşağı yönlü ivme kazanabilir. MATIC, son geri çekilmenin ardından toparlanmaya çalışıyor. Ancak temel cephedeki son olumlu gelişmelere rağmen teknik resim tehlikeli görünüyor.

MATIC, pozitif etkenlere rağmen daha yükselemedi

18 Ocak’ta, EIP-1559 yükseltmesi Polygon ağında yayına girdi. Ağ ayrıca günlük yaklaşık 500.000 aktif kullanıcıyı kendine çekti ve popülaritesi artmaya devam etti. Ancak, bu olumlu etkiler, artan hazine getirileri nedeniyle kripto piyasaları kendilerini baskı altında bulduğu için MATIC’e yeterli desteği sağlayamadı. Dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda 41.000 – 44.000 dolar aralığında sıkıştı ve daha küçük kriptolar düşmeye devam ederek dünyanın toplam kripto piyasası sınırını psikolojik olarak önemli 2 trilyon dolar seviyesinin altına itti.

MATIC tokeninin, günlük grafikte tokenin klasik bir baş ve omuz modeli geliştirdiğini görebiliriz. Bu model, bir finansal enstrümanın üç yerel zirvesi olduğunda ve ikincisi en yüksek olduğunda ortaya çıkar. Burada “omuzların” aşağı yukarı aynı seviyelerde oluştuğunu görebiliriz, bu yüzden kalıbı tanımak çok kolay. Baş ve omuz modeli, trendin tersine çevrilmesi riskinin arttığını gösterir.

MATIC, en yakın destek seviyesi olan 2 doların altına yerleşmeyi başarması durumunda, 1,90 dolarda son dip seviyelerine yakın bulunan bir sonraki desteğe yönelecek. Bu destek seviyesinin başarılı bir şekilde test edilmesi, desteğin 1,83 dolardan test edilmesinin yolunu açacak. Yukarı yönde, MATIC için en yakın direnç seviyesi 2,15 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin üzerinde bir hareket, MATIC’i 50 EMA’da 2,20 dolar seviyesindeki dirence doğru itecek. 50 EMA’da başarılı bir direnç testi, 2,24 dolar yakınındaki 20 EMA’da bir sonraki direnç seviyesinin test edilmesinin yolunu açacak. MATIC tokeni, Aralık 2021’deki en yüksek seviyelere geri dönebilmek ve yukarı yönlü ivme kazanmak için 2,45 dolar civarındaki son zirveleri test etmesi gerekiyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin