Solana fiyat analizi

Solana fiyat analizi: SOL 234 doların altına indi, düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi, kripto paranın 234 dolar seviyesinden yukarı yönlü hareket etmesinin reddedildiğini gösteriyor. Geçen hafta SOL/USD fiyatı için iyi oldu çünkü kripto para aralığı yukarı yönlü hareket ediyordu. SOL geçen hafta önemli bir değer kazandı ve 26 Kasım’daki flaş çöküşünün kaybından kurtuldu. Hatta Solona fiyatı, 230 dolarlık dirence meydan okumak ve onu daha önceki bir destek seviyesine dönüştürmek için bundan daha yüksek bir seviyede devam etti. Bu destek şu anda güçlü görünüyor ve destek devam ederse SOL’un bu seviyeden yukarı çıkabileceğine inanıyoruz.

Solana fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, fiyatın bugün 234 dolardan 230 dolara düşmesiyle kripto paranın bugün düşüş aralığında olduğunu gösteriyor. Ancak, geçen haftaki yükseliş eğilimi nedeniyle SOL, son 24 saat içinde fiyat değerinde yüzde 1,24 artış ve geçen hafta değerinde yüzde 22,3 oranında iyi bir artış bildiriyor. İşlem hacmi bugün yüzde 8,17 düştü ve bu da yüzde 2,70’lik bir pazar hakimiyeti ile sonuçlandı.

Solana fiyat analizi: 24 saatlik grafik

Oynaklık nispeten daha yüksek tarafta, Bollinger bantlarının üst limiti 244 dolarda ve SOL/USD için direnç seviyesini temsil ediyor, alt bant ise 187 dolarda mevcut. 216 $ işaretindeki göstergenin ortalaması, kripto para için desteği temsil ediyor.

Hareketli ortalama, oynaklık göstergesinin ortalama çizgisinin altında 211 $ işaretiyle işlem görüyor. RSI (göreceli güç endeksi) 56 endeksinde işlem gördüğü için RSI’nin aşağı yönlü eğrisine yakın olan piyasada şu anki devam eden satış faaliyetini gösterdiği için satış baskısını gösterir.

Solana fiyat analizi: SOL’da yükselme bekleniyor

Solana fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, bugün aşağı yönlü olan madeni paranın kopuşunu gösteriyor ve fiyat, bir seferde 226 dolara kadar inerek 230 dolara düştü. Daha sonra, 232 dolara doğru bir miktar iyileşme gözlemlendiğinden boğalar piyasayı ele geçirmeye çalıştı, ancak ayılar daha sonra tekrar liderliği ele geçirdi ve çabalarını sürdürüyorlar. Bununla birlikte, 4 saatlik grafikteki genel eğilim yukarı doğru, bu nedenle önümüzdeki saatlerde herhangi bir zamanda başka bir yükseliş toparlanmasının başlayacağı varsayılabilir.

Solana fiyat analizi: 4 saatlik grafik

4 saatlik grafikteki oynaklık Bollinger bantları daha fazla alanı kapsadığı ve SOL için alt tarafta 204 dolardan üst tarafta 241 dolara kadar daha geniş bir ticaret bandı yansıttığı için yüksektir ve fiyatın öngörülen fiyat kanalında işlem görmesi beklenmektedir.

Solona fiyat analizi: 234 doların üzerinde bir kırılma mümkün

Solana fiyat analizi hala düşüş tarafında, ancak yakın zamanda bir yükseliş toparlanması da gözlendiğinden, madeni para bugün herhangi bir zamanda yükseliş eğilimi gösteriyor, bu nedenle SOL’nin 230 $’ın üzerinde kalmasını bekliyoruz, hatta bugün ilerleyen saatlerde 234 doların üzerinde bir kırılma da mümkün. Grayscale 30 Kasım’da bir yatırım fonu başlattığını duyurmuştu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin