GXChain (GXS) fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 700 arttı!
GXChain (GXS) fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 700 arttı!

GXChain (GXS) fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 700 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GXChain (GXS), son 24 saat içerisinde yüzde 700 artışla muazzam bir büyüme kaydetti. GXC olarak da anılıyor. GXC’nin ani yükselişinde GXChain Vakfı’nın “kapsamlı devrim” önerisi sunması oldu.

GXChain yetkilileri tarafından yayınlanan “Kapsamlı Devrim” önerisi, teknolojik olarak yenilenen GXChain 2.0’a daha iyi uyması amaçlanıyor. GXChain 2.0’ın REI Ağı olarak yeniden adlandırılacağı bildirildi.

GXChain (GXS) nedir? GXS fiyatı neden yükseliyor?

Yazım sırasında GXChain fiyatı 5,30 dolardan işlem görüyor. GXChain’in piyasa değeri 489,580.475 dolar. GXC fiyatı 2018 yılında zirve fiyatı olan 10,61 dolara ulaşmıştı. GXChain (GXC) yayınlanan haberin ardından yatırımcıların dikkatini çekti ve aniden %700’den fazla büyüme kaydetti. GXC ayrıca piyasa değerine göre 287. sırada yer alıyor.

Gongxinbao’daki (GXB) geliştiricilerden, merkezi olmayan veri alışverişi çözümleri sunuyor. GXS veri alışverişi, kişisel verileri önbelleğe almaz ve müşterilerine gizlilik sunar. Buna ek olarak, borsa veri telif haklarını korurken aynı zamanda veri sahteciliğinin de önüne geçer. 24 Eylül 2017’de ticarileştirilen GXS veri alışverişi, herhangi bir sektörde veri alışverişi için kullanılanilir. Şu anda platform, ağ kredisi, otomobil finansmanı, internet finansmanında ihtiyaç kredisi ve bankalarla uğraşan işletmeler için çözüm sunuyor.

GXChain, çok sayıda uygulamanın geliştirilmesini destekleyen blockchain ağı olarak yer alıyor. Diğer halka açık zincirlerden farklı olarak GXChain, yalnızca akıllı sözleşmeyi desteklemenin yanı sıra kimlik doğrulama hizmetleri de sunuyor. GXChain şu anda çoğu iş uygulamasını destekleyebilen 100.000 TPS’ye sahip ve ayrıca yeni varlıkların yayınlanmasını da destekliyor.

GXChain’e dayalı ikinci uygulama olan GXB Merkezi Olmayan Uygulama (Dapp), kişisel kredi yönetimi ve yüz yüze kredi doğrulaması görevi görüyor. GXChain, blockchain kayıt takibi için temsilci hisse kanıtı (DPoS) ve veri alışverişi konsensüsü için kredi payı kanıtı (PoCS) kullanıyor.

keralanews247


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin