featured

Solana fiyat analizi: Boğalar 200 dolar seviyesini geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki kararsız hareketlere rağmen gözde altcoinlerden bir tanesi olan Solana, bugün yapılan fiyat analizine göre yukarı yönlü bir hareket gösteriyor. SOL için en yakın destek noktası 180 dolar seviyesinde iken, en yakın direnç noktası ise 190 dolar seviyesinde.

Bugün Solana fiyat analizinde, boğaların sonunda 180 dolar direnç noktasını kırdığı net olarak gözüküyor. Yatırımcılar 200 dolar seviyesine bir geri dönüş bekliyor. Dolayısıyla Solana piyasasında yükseliş eğilimi net olarak daha baskın durumda.

Büyük kripto para birimlerinin çoğunda hem olumlu hem de olumsuz fiyat hareketleri gözlemlendi. Dolayısıyla, daha geniş kripto para piyasasınde son 24 saat içinde karışık bir piyasa hissiyatı vardı. Başlıca kripto birimleri arasında sırasıyla yüzde 9,39 oranında bir eğim kazanan ve yüzde 29,16’lık bir düşüş kaydeden PIRATE ve NYC yer alıyor.

Solana 190 doları aşmak için mücadele ediyor

Teknik göstergeler karşısında, MACD şu anda ifade edildiği gibi yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte, baskı sırasında histogramın yüksekliği düşük kaldığından gösterge düşük yükseliş momentumu gösteriyor. Ayrıca, göstergenin daha açık tonu SOL 185,00 dolar seviyesine dönerken kısa vadeli grafiklerde azalan bir satın alma momentumu olduğunu gösteriyor.

EMA’lar şu anda yüksek işlem görüyor. Çünkü SOL son birkaç gün içinde fiyat 150,00 dolardan 185,00 dolara yükselirken net yükseliş aktivitesi gözlemliyor. Bu yazının yazıldığı sırada her iki EMA da x ekseni boyunca hareket ediyor. Fiyat hareketi ise 190,00 dolar işaretinin üzerine çıkmak için mücadele ederken düşük yükseliş hakimiyetini gösteriyor.

solana

RSI şu anda nötr. Fiyat hareketi üzerinde hafif bir yükseliş hakimiyeti göstererek yüksek işlem görüyor. Gösterge, SOL 180 dolar ile 190,00 dolar arasında dalgalanırken yana doğru hareket eden 59.93 endeks biriminde geziniyor. Bununla birlikte, göstergenin nötr konumu varlığın bir trend düzeltmesine ihtiyaç duymadan önce SOL’nin önemli bir yükseliş hareketi için yeterli alana sahip olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ve 180,00 dolar işaretine doğru bir dönüş yapıldığı için daha fazla yakınsama gösteriyor. Son 12 saat boyunca 185,00 dolar seviyesi civarındaki salınım, fiyatın bir konsolidasyon kanalı içinde işlem gördüğünü ve volatilitenin önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor. Şu anda, Bollinger Bantlarının üst limiti 188.32 dolar seviyesinde bir direnç seviyesi sunarken, ortalama çizgi alıcılara 180.40 dolardan destek noktasını sağlıyor.

SOL/USDT için teknik analiz

4 saatlik grafikteki Solana fiyat analizine göre, genel olarak 26 ana teknik göstergenin 13’ünün boğaları desteklediğini gösteren bir satın alma sinyali veriyor. Öte yandan göstergelerden sadece dördü, piyasalarda düşük satış hareketliliği yaşandığına işaret eden ayıları destekliyor. Bu arada, kalan dokuz gösterge çitin üzerinde duruyor ve yazı yazılırken hiçbir sinyal vermiyor.

24 saatlik Solana fiyat analizi de bu hissi paylaşıyor. Orta vadeli grafiklerde aşağı yönlü bir fiyat hareketi öneren yediye karşı daha fazla yukarı hareket lehine 10 gösterge mevcut. Analiz, SOL üzerindeki düşüş eğilimini yeniden teyit ederken; satış baskısının hâlâ fiyat hareketini etkilediğini gösteriyor. Aynı zamanda, dokuz gösterge piyasanın her iki tarafını da desteklemiyor.

Bu analizlere göre Solana’dan ne beklemeliyiz?

Solana fiyat analizi, 175,00 dolar civarında mücadele ettikten sonra boğaların başarılı bir şekilde 180,00 doların üzerine çıkabildiğini gösteriyor. Alıcılar 190,00 dolar seviyesinde kısa vadeli direnç bulurken, yükselen yükseliş momentumu fiyat hareketi için olumlu bir görünüm sağlıyor.

Şu anda yatırımcılar, boğaların SOL fiyat hareketine hâkim olması nedeniyle Solana fiyatının 190.0 dolar işaretine doğru yükselmesini beklemelidir. Daha da yukarıya doğru bir sonraki direnç seviyesi 190,00 dolar seviyesinde bulunuyor. Boğalar ralliyi başlatmadan önce alıcılar 180,00 dolara doğru bir düşüş hareketi görebilir. Ancak olumlu piyasa görünümü Solana için 200 dolar seviyesine dönüşün olacağını öngörüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin