featured

Bitcoin 2022 yükselişleri için çift dip yapmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının öncü ve lider coini Bitcoin, yeni yıla girerken 50.000 dolar seviyesini geri almak için çabalıyor. Ancak bunu başaramayacak gibi görünüyor.

BTC fiyatı bunun yerine daha düşük başka bir seviye arayacak ve aylık grafiğinde çift dip oluşturacak gibi.

Bu sayede yatırımcılar, 2022 için yükseliş tahminleri ile birlikte cazip bir fiyattan Bitcoin alma şansına sahip olacaklar.

Bitcoin (BTC) fiyatında, geçen hafta boğalar 50.000 dolarlık önemli seviyeyi geri almaya çalıştı. Ancak bu hafta girişim reddedildi ve bir boğa tuzağı oluşmuş oldu. Artık BTC bu yılı geride bırakacak gibi görünüyor. Bu da 2022 yılında girerken bu, yatırımcıların Bitcoin’i kazançlı bir indirim ile 44.088-43.030 dolar civarında toplayabileceği anlamına geliyor. 2022 yılında tüm zamanların en yüksek seviyelerinin 100.000 doların üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

bitcoin grafik

Yani Bitcoin yatırımcıları, 2021’in bu son iki işlem haftasında büyük indirimi yakalayabilirler.

Bitcoin fiyatı, geçen hafta 50.000 doların üzerinde güçlü bir toparlanma ile iyimser görünen boğalara sahipti. Bunun yerine, boğalar bu hafta aynı seviyede reddedildi ve aşağı yönlü bir baskı yaşadı. Hedef 43.560 dolar civarında görünüyor. Bu, iki tarihsel seviyenin tam ortasında ve iki hafta önce düşen bıçak fiyatı hareketini de yakalayan S2 aylık destek seviyesinde bir patlama anlamına geliyor.

BTC 2022 yılında nasıl hareket edecek?

2022 için birçok tahmin bu hafta yayınlandı. Önümüzdeki günlerde de yayınlanmaya devam edecek. Dolayısıyla yatırımcıların Bitcoin için öne sürülen yükseliş hedefini tespit etmeleri ve şu anda Bitcoin fiyatındaki indirimle yakından ilgilenmeleri bekleniliyor. Bu nedenle Noel ve Yeni Yıl’a girerken, bazı yükseliş kıvılcımlarının yukarı ve sağ yönlü olabileceğini; ve BTC’nin bu düşük seviye olan 43.560 dolar civarından sıçrayacağını görebiliriz. Sonuç olarak ise 2022 yılında gelebilecek bir ralli için yılın sonuna kadar 50.000 dolara geri dönebileceği beklenebilir.

Daha fazla düşüş hissini tetikleyebilecek tek şey, daha fazla ayının ticarete girmesi olacaktır. Fiyat hareketini tartmaya devam etmesi için bir giriş noktası görevi görebilecek 200 günlük SMA önemli bir noktadır. BTC boğaları, kayıplarını alarak olay yerinden kaçmaya başlayacak ve gelecek yıldan önce geri dönmeyecek. Bu da ayılara fiyatı 40.750 dolar seviyesine kadar geriletmeleri için ücretsiz bir bilet verecektir. En son da 2022 yılındaki rallinin önünü açabilecek 40.000 dolardaki psikolojik seviye test edilecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin