Solana, BTC sonrası en yüksek girişleri kaydederek kripto borsalarındaki trendi yükseltiyor
Solana, BTC sonrası en yüksek girişleri kaydederek kripto borsalarındaki trendi yükseltiyor

Solana, BTC sonrası en yüksek girişleri kaydederek kripto borsalarındaki trendi yükseltiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para fonları geçen hafta 88 milyon dolarlık net girişler kaydetti. Kripto fiyatları bu haftaki merkez bankası toplantısı öncesinde zayıflık göstermeye devam etti. Fed’in tahvil alımında hızlandırılmış bir daralmayı duyurması ve bunun bir oran artışına neden olması bekleniyor. 2021’de şimdiye kadar gerçekleşen girişler, 2020’deki 6.7 milyar dolara kıyasla rekor kırarak 9.5 milyar dolara ulaştı.

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi Grayscale, aylardır sıfır giriş görürken, CoinShares XBT, 3iQ, 21 Shares ve ETC Group çıkış kaydetti. Purpose Investments, bu yıl Şubat ayında Kuzey Amerika’da ilk Bitcoin ETF’sini başlattı ve ardından Ether ETF, 176.6 milyon dolarlık en yüksek girişi kaydetti. Ayrıca, yatırım ürünleri genelindeki ticaret hacimleri bu hafta %13 düşerek 3 milyar dolara kadar geriledi.

Solana rekor girişle trendi kıracak mı?

Verilere göre, 10 Aralık’ta Bitcoin (BTC) 51 milyon dolarlık giriş çekmeyi başardı. Bu, önde gelen kripto para biriminin net toplamını 6.5 milyar dolara çıkaran üst üste 13. haftasıydı. Fundstrat bir araştırma notunda, trendlerin kısa vadede düşüş eğilimini koruduğunu ve momentumun henüz bir sıçramanın ortaya çıkmasına izin verecek şekilde bir istikrara kavuşmadığını söyledi.

Bu arada Ethereum (ETH), altı haftalık girişlerden bu yana ilk kez geçen hafta sadece 17 milyon dolarlık çıkış gördü. Yönetim altındaki varlıkların yalnızca %0,009’unu yansıtan çıkışlar muhtemelen bir anlam ifade etmiyor.

Ethereum rakibi Solana (SOL), geçen hafta Bitcoin’den sonra ikinci en yüksek olan yaklaşık 19 milyon dolarlık giriş gördü ve trendi kırmaya devam ediyor. Aynı zamanda Solana aylık girişlerini 17.2 milyon dolara, Bitcoin’in 88.2 milyon dolarına ikinci sırada getirirken, Ether’in Aralık ayında şimdiye kadar 3.6 milyon dolarlık net çıkışları oldu.

Solana gibi, Tron (TRX) ve çok varlıklı yatırım ürünleri sırasıyla 17 milyon dolar ve 15 milyon dolar giriş kaydetti. Tron’a son giriş, toplam dolaşım arzını Cardano’nun (ADA) 68 milyon dolarının 92 milyon dolar üzerine çıkaran “dünya bilgisayarı” kripto parası olarak adlandırılmasının arkasındaki fiyat artışıyla uyumlu oldu.

bitcoinexchangeguide


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin