Solana analizi: Majör altcoin yükseliş için hazırlanıyor mu?

Solana analizi: Majör altcoin yükseliş için hazırlanıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında hafif bir düzeltmenin yaşandığı ortamda Solana analizi ön plana çıkıyor. Fiyatlanma diğer varlıklara göre daha pozitif kalan majör altcoin daha yüksek bölgelere gidebileceğini gösteriyor.

Solana, ABD doları karşısında 22 dolarlık direncin üzerinde yavaş yavaş yükseliyor. 22,80 $ direncinin üzerinde net bir hareket olursa SOL analizinde fiyatında daha da yükselebiliceğini görebiliriz.

Solana analizi: Fiyat hangi seviyeyi hedefliyor?

Geçen hafta, kripto para birimi fiyat olarak 18,50$ bölgesinin yakınında destek buldu. Fiyat bir taban oluşturdu. Bu tabanın ardından 20 dolar direncinin üzerinde makul bir artışa imza attı.

21.00$ seviyesinin üzerinde istikrarlı bir artış oldu. Boğalar, fiyatı 22 dolarlık direnç bölgesinin üzerine kadar götürebildi. Ancak, ayılar hala 22,80 dolarlık direnç bölgesinin yakınında aktif kalıyor. Solana analizi için 22,95 dolar civarında bir yüksek oluştu 

18,76 dolardan 22,95 dolara yükseliş hareketinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında küçük bir hareket oldu. SOL fiyatı şu anda 22 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem görüyor. 

Yukarı yönde, ani bir direnç 22,80 dolar seviyesinin yakınında ve Solana analizi şimdiden bu bölgeyi geçti. Bir sonraki büyük direnç 23.00$ seviyesinin yakınında. Bunun üzerinde fiyat yükseliş ivmesi kazanabilir ve 25$ direncine doğru yükselebilir. 

Solana destek bölgeleri

Kripto para biriminde aşağı yönde ilk destek, 21,50 dolar seviyesinin ve trend çizgisinin yakınında. İlk büyük destek 20,80 dolar seviyesinde bulunuyor. 

18,76 dolardan 22,95 dolara yükseliş hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın, bunun altında fiyat 20,00 doları ve 100 basit hareketli ortalamayı (4 saat) test edebilir. 

Teknik göstergeler

  • 4 Saatlik MACD – SOL/USD için MACD yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – SOL/USD için RSI 50 seviyesinin üzerinde.
  • Destek Seviyeleri – 21,50 Dolar, 20,80 Dolar ve 18,80 Dolar.
  • Direnç Seviyeleri – 22,80 Dolar, 23 Dolar ve 25 Dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin