Solana ağı kan banyosundan ve DeFi hackinden kurtuldu
Solana ağı kan banyosundan ve DeFi hackinden kurtuldu

Solana ağı kan banyosundan ve DeFi hackinden kurtuldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wormhole ağı, Perşembe günü yaşanan Defi pazarının en büyük ikinci saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Saldırı nedeniyle kaybedilen 325 milyon doların geri yüklendiği duyuruldu. Çalınan fonların geri alınmasının ardından SOL fiyatı ani bir yükselişle %6 oranında artış kaydetti.

Saldırıyla ilişkili adres 93.750 Ether bakiyesine sahip; bilgisayar korsanının parayı iade edip etmediği ise henüz belirsizliğini koruyor. Solana fiyatı, 2022 yılının en büyük DeFi hack’ini izleyen kan gölünden kurtardı. Wormhole ağı, çalınan fonların geri yüklendiğini açıkladı.

Solana ağı kan banyosundan ve DeFi hackinden kurtuldu

Wormhole ağının en büyük DeFi saldırısı 325 milyon dolar kaybedildiğini açıklamasından saatler sonra fon kurtarıldı. Jump Crypto fonları geri yükledi.

Jump Crypto duyurdu,

“[Jump] çok zincirli bir geleceğe ve @WormholeCrypto’nun temel altyapı olduğuna inanıyor. Bu nedenle, topluluk üyelerini bir bütün haline getirmek ve gelişmeye devam ederken Wormhole’u desteklemek için 120.000 ETH’yi değiştirdik.”

Firma, Wormhole ağındaki topluluk üyelerini desteklemek için 120.000 Ether’in yerini aldığını açıkladı. Kurtarma, bilgisayar korsanlarının çalınan kripto paraları yenilemediğini açıkça ortaya koydu.

Wormhole ağı, 325 milyon dolarlık Ether karşılığında bilgisayar korsanlarına 10 milyon dolarlık bir ödül teklif etmişti. Bilgisayar korsanının adresi, dünkü saldırıdan çalınan Ether’i hâlâ elinde tutuyor, bu nedenle anlaşmanın reddedilmiş olması muhtemel.

Solana‘nın Wormhole’unda 2022 yılının en büyük DeFi hack haberi, altcoinin fiyatını olumsuz yönde etkileyen bir faktör olarak hareket etti. Solana fiyatı, Wormhole saldırı haberini takiben bir gecede yaklaşık %10 oranında düşüş kaydetti.

Solana kan banyosundan çıktı!

Altcoin kan banyosundan çıktı. Bir kripto para analisti olan @CryptoGodJohn, Solana fiyat trendini değerlendirdi ve Ethereum katili bir sonraki ayağa başlamadan önce düşük aralıkların yeniden test edildiğini kaydetti.

Analistler genel olarak Solana fiyatına ilişkin görünümün karışık olduğuna inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin