featured

SOL, kararsızlığı bırakıp yüzde 500’lük ralli yapabilir! Bunun için gerekli şartlar neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SOL fiyatı, 2 gündür grafiklerde karasız mumlar oluşturmaya devam ediyor. Hacim profili fiyat açısından düşündürücü sinyaller gönderiyor. Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması için 60 doların üzerinde kesin bir kapanış yapılması gerekiyor.

SOL

Yatırımcılar, piyasanın son zamanlarda düşüş trendine olması sebebiyle satın almaktan kaçınıyorlar. Peki, gözde altcoin’in düşüş trendinden kurtulması için nelere ihtiyacı var?

SOL son zamanlarda karasız

Yatırımcıların gözde altcoin’in uzun vadeli hareketleri incelenmelidir ve genellikle kısa vadede alım satım yapmak için pek elverişli değildir. Şu anda fiyatın daha sonra nereye gitmek istediği oldukça belirsiz.

Bir özet yapalım. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 258 dolara ulaştığından beri SOL fiyatı %88 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 34,50 dolar civarında işlem görüyor. Merkezi akıllı sözleşme token’ı, dip olarak adlandırmak için en zorlu ve en riskli senaryo olan dik bir dalga ile karşı karşıya kaldı. 2 günlük grafik, piyasada bulunabilecek boğalardan bir sinyal olmadan ardışık kararsız mumlar oluşturuyor.

Dik bir düşüşün ardından kârlı bir yükseliş gelebilir. Ancak bu durum, aynı zamanda kişinin portföyü için son derece tehlikelidir. Elliot Wave teorisi, bir düşüş trendinin ne zaman sona erebileceğini doğrulamak için azalan bir ralli dalgası 4’ün kırılmasını beklemeyi önerir. Önceki dalga 4, 60 dolarda bulunuyor. Bu, yükseliş eğilimi karşıtı işlemler için %70’lik bir yukarı potansiyel bırakıyor. Ancak önceki düşüşlerin doğasına bağlı olarak, SOL fiyatı çok kısa bir sürede bütün kısa vadeli kazançları silebilir.

Altcoin fiyatı, günlük ve aylık grafiklerde anormal hacim kalıpları gösterdi. SOL fiyatının güçlü bir hareket yapabileceğine dair şüphe yok. Ancak, 60 dolardaki 4. dalga henüz kırılmadığı için bu tez düşüş eğilimini sürdürecek. 20 dolara ve 15 dolara olan düşüş hedefleri, bir ihlal gerçekleşmediği sürece önümüzdeki aylarda olası olmaya devam ediyor.

Bununla birlikte, 60 doların üzerinde bir kırılma mevcut fiyattan %500’e varan ralliyi tetikleyebilir. Bu ralli sonucunda da fiyat, 175 dolar ile 200 dolar arasındaki bölgeye yükselebilir.  4. dalganın kırılmasını, bir ralli ve nitelikli bir geri çekilmeyi bekleyin. Bu senaryo, yatırımcılar için çok kârlı olacaktır.

fxtstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin