featured

Gözde altcoin haftaya olumlu başladı! Bu hareket, düşüş trendini durdurmaya yetecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, bugün %3 oranında bir yükseliş kaydetti. LINK, 7,4 dolarda bulunan direnç noktasını test etmeye ve orada konsolide olmaya çalışacak. Satıcılar olası yükselişi durdursa, yatay bir hareket gerçekleşebilir.

LINK fiyat analizi, son 24 saat içinde fiyatın %3 oranında artması sebebiyle haftaya olumlu bir başlangıç yaptı. Altcoin bu yükseliş ile mevcut düşüş trendini tersine çevirmeye çalışıyor

LINK, ayın en yüksek seviyesi olan 7,44 dolardan düşüş yaşamaya başladığından beri bir süredir negatif hareket ediyordu. O zamandan beri altcoin fiyatında, %19‘dan fazla volatilite gözlemdi. Dünün en düşük seviyesi olan 6,03 ile fiyatın 6 dolarda bulunan destek noktasına yaklaşması ile birlikte alıcılar piyasaya geri döndü. Bu, yatırımcıların düşük fiyattan altcoin biriktirmek istediklerini gösteriyor. Son 24 saat içinde LINK, 6,36 dolara kadar yükseldi. Bu da önümüzdeki işlem seanslarında 7,3 dolarda bulunan direnç noktasının test edilme ihtimalinin olduğunu gösteriyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin, %5’lik bir artışla 20,000 dolara dokunabilmek için ivme kazandığından, daha geniş kripto piyasası negatif geçen bir haftanın ardından yeniden toparlanmaya başladı. En büyük altcoin olan Ethereum %7 oranında artarak 1,100 doların üzerine çıktı. Bu yükseliş hareketleri ile önde gelen altcoin’ler de trendi takip etti.

Cardano %3’lük artışla 0,46 dolara yükselirken, Ripple 0,32 dolara yükselmek için benzer bir artış kaydetti. Dogecoin %4 artarak 0,06 dolara ulaşırken, Solana ve Polkadot sırasıyla %7 ve %5 oranlarında önemli kazançlar elde etti.

LINK yükselişe devam edebilir

LINK için son fiyat hareketine baktığımızda haziran sonundan bu yana azalan bir üçgen modelinde işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Bu düşüş trendi, fiyatın 5,9 dolara kadar düşmesiyle sonuçlandı. Son 24 saat içinde trendde bir değişikliğe işaret etmek için bir akşam yıldızı şekli ortaya çıktığı görülebilir.  LINK fiyatı şu anda oldukça önemli olan 6,40 dolarda bulunan 50 günlük EMA seviyesinin yakınında. Altcoin’in 7,3 dolarda bulunan direnç noktasını test etmek için onu kırması bekleniyor.

LINK altcoin grafik

Ek olarak, 24 saatlik RSI, 44,18’de artan piyasa değerlerine işaret ediyor. Fiyat, direnci aştığında aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. Son 24 saatteki işlem hacmi %27 arttı. Bu da destek noktasına iken gelen alıcı ivmesinin sinyalini veriyor. MACD eğrisi de şu anda daha yüksek dipler oluşturabilir. Yatırımcılar ise hâlâ LINK fiyat hareketi hakkında şüpheci olmaya devam ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin