featured

SOL boğaları canlandı: Ekosistemdeki gelişmeler bu hafta Solana’yı takip etmeye değer kılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), bu hafta yatırımcılarının yüzünü güldürecek bir performans gösterebilir.

SOL

Kripto para piyasası çalkantılı bir hafta sonunu geride bırakırken yeni haftaya pozitif bir ivme ile başladı. Bitcoin genel olarak kripto para piyasasının itici gücü olmaya devam ederken SOL, nihayet düşüş trendinden kendini kurtardı. Boğaların güçlenmeye başlaması ile birlikte gözde altcoin’in fiyatı bu hafta pozitif ivme kazanabilir.

Fiyat, son 7 gün içinde %3,6 oranında değer kazanırken son 24 saat içinde ise %2,3’lik bir artış kaydetti. Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 20,69 dolar civarında işlem görüyor. Solana ekosistemindeki bir dizi yenilik, kripto para biriminin istikrarlı bir fiyat performansı göstererek en aktif altcoin’lerden bir tanesi olmasına olanak sağladı.

Geliştirici faaliyetlerin getirileri, SOL fiyatı üzerinde kapsayıcı bir etkiyle bu haftadan itibaren kendini göstermeye başlayacak.

Solana ekosistemi büyüyor

Piyasa değerine göre en büyük 10. kripto para birimi olan Solana, Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) dahil olmak üzere en büyük rakiplerinin çoğundan daha etkileyici bir ekosistem büyümesine tanık oldu.

Solana, eksiksiz bir Web 3.0 temasına sahip tamamen işlevsel bir cep telefonuna sahip tek blockchain olmaya devam ediyor. Saga olarak adlandırılan telefon, haftalardır halka açık durumda.

Solana’nın ekosistemini herkesin kullanımı için geliştirmedeki adımları, DeFi, ödemeler, NFT’ler ve oyun alanları için olumludur. Bir protokol olarak kullanıcılar, şu andan itibaren büyümesini hızlandırmak için faturalandırılan bir ana teklif olan Solana’daki herhangi bir Web 3.0 bağlantılı kaynağa kolayca erişebilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin