featured

Büyük gün geldi çattı: İşte, Shiba Inu fiyatını yeniden yükseliş trendine sokabilecek olan 2 büyük etkinlik!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu için büyük günler nihayet yaklaşıyor. Çok yakında ekosistemde başlayacak olan iki ana etkinlik, meme coin’in fiyatını yeniden yükseliş trendine sokabilir. Her iki etkinlik de, İsviçre merkezli bir blockchain firması olan Tangem ile işbirliği içinde geliştirilen Shiba Inu temalı soğuk cüzdanlarla ilgili.

Bir Shiba ekosistem yetkilisi olan Lucie, topluluğa 29 Mayıs Pazartesi günü saat 16:00’da yapılması planlanan SHIB ve Tangem AMA’yı hatırlatan bir paylaşım yaptı.

Shiba Inu

Ayrıca, SHIB cüzdanı için ön siparişin 29 Mayıs’ta başlayacağı duyurulmuştu. Resmi Shiba Inu Twitter hesabı yakın tarihli bir paylaşımda SHIB topluluğuna meme coin temalı cüzdan için ön siparişlerin o gün başlayacağını bildirdi.

Lucie, Mazrael ve Tangem ekibi, Tangem ve SHIB’in ev sahipliği yaptığı AMA’ya katılacak.

AMA sırasında SHIB donanım cüzdanı hakkında bir sunum yapılacak. Tangem, kampanya yol haritasını yayınlamanın yanı sıra kullanıcı sorularına da yanıt vereceğini söylüyor.

SHIB temalı soğuk cüzdanlar, Shiba Inu ekosistemindeki token’lar (SHIB, BONE ve LEASH) da dahil olmak üzere kripto varlıklarını güvence altına almak için kullanılabilen kart şeklindeki kasaları temsil eder.

Yakım işlemleri devam ediyor

Shibburn tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşıma göre son yedi gün içinde 130 ayrı işlemle toplamda 2,734,359,742 SHIB token’ı yakıldı.

Bu arada son 24 saat içinde ise sekiz işlemle 231,886,112 adet SHIB token yakımı gerçekleşti.

Shiba Inu, üç ay içinde en yüksek günlük yeni adres sayısını kaydettiği için ağ etkinliğinde gözle görülür bir artış yaşıyor. Kripto analisti Ali, yalnızca 26 Mayıs’ta 2,538 adet yeni SHIB adresinin oluşturulduğunu bildirdi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin