Snoop Dogg’dan kripto para çıkarma planları
Snoop Dogg’dan kripto para çıkarma planları

Snoop Dogg’dan kripto para çıkarma planları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mem tabanlı kripto token Dogecoin (DOGE), Amerikalı rapçi Snoop Dogg, Kiss rock yıldızı Gene Simmons ve DOGE meraklısı Elon Musk’un üçlüsünün bir tweet ile token’ı tanıtmasından kısa bir süre sonra tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü.

DOGE tokenini temsil eden bir köpek ırkı olan Shiba Inu’nun bir memini tweetlediler. Kripto para biriminin fiyatı tweet’in ardından % 55 arttı.

Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Günün başında, token 0.056 $ ‘dan işlem gördü, ancak öğleden sonra 0.0872 $’ a yükseldi ve geçen ayın sonunda belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.078 $ ‘ı geçmek için 24 saat içinde % 55 artış gösterdi.

Snoop Dogg’dan kripto para planları

Öte yandan Snoop Dogg, gelecekte kripto para birimini piyasaya sürmeyi düşündüğünü açıkladı.

Snoop ayrıca Crypto.com aracılığıyla sunduğu son NFT teklifine ek olarak kripto alanında daha fazla katkı sağlayacağını da ima etti. Ayrıca profesyonel ismi ile Dogecoin arasındaki benzerliklerden bahsederek, gazeteci Nick Bilton’ın bir gün Dogecoin ve Snoopcoin varlığını tahmin ederken kesinlikle haklı olduğunu da sözlerine ekledi.

Token versiyonu Crypto.com’da “Snoop Dogge coin’leri” içeren NFT formundayken, gelecekte önerdiği token gerçek bir kripto para birimi olacak.

Yazma sırasında kullanıcılar, Snoop Dogg NFT’nin 3.000 sürümünü satın almışlardır.

Kiss ’Gene Simmons ve milyarder Elon Musk gibi Snoop, Dogecoin kripto para biriminin en büyük destekçilerinden biridir. Token hakkında faaliyetleri ve sık sık tweeter etkileşimleri, kripto para biriminin değerini artırdı.

Ancak Snoop sadece Dogecoin ile değil, Bitcoin (BTC) ile de ilgileniyor. Son zamanlarda, salgının sona ermesinin, bazılarının spekülasyon yaptığı için Dogecoin tokeninin kaybolduğunu görmeyeceğini belirtti.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin