Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!
Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!

Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMeme coinler hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. Majör varlıklara nazaran Dogecoin ve türevleri kullanım alanıyla dikkat çekiyor. Son olarak Amerika’nın ünlü sinema şirketi AMC, Shiba Inu’yu kabul edeceğini duyurdu. Shiba topluluğunu sevindiren gelişme bugün erken saatlerde açıklandı.

Günümüzde meme coinlere olan rağbet gitgide çoğalıyor. Dünya genelinde yatırımcıların çoğunluğu az da olsa meme coin alıyor. Yatırım yapanların artmasıyla bu varlıklar popüler olmaya devam ediyor. Şirketler ise kullanıcıların yatırım yaptığı varlıkları dikkate alıyor. Bu şirketlerden biri de AMC. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük sinema zinciri olan AMC, geçtiğimiz günlerde kripto varlıklarla ilgili ödemeleri açıklamıştı. Şimdi ise işletme Shiba Inu ile ödeme varlıklarını genişletmek istiyor.

Dev sinema zinciri AMC, ödeme sistemini genişletiyor

AMC CEO’su Adam Aron, Shiba topluluğunun beklediği haberi sonunda verdi. Hatırlayacağınız üzere AMC, Shiba Inu ödemesi için bir anket yapmıştı. Twitter üzerinden yapılan ankette kullanıcıların çoğunluğu SHIB para biriminin ödeme olarak kabul edilmesinden yana oy kullanmıştı.

AMC CEO’su Adam Aron paylaştığı Tweet ile SHIB para birimi için tarihi de belirtti. BitPay ile ortak çalışacaklarını belirten Aron, yaklaşık olarak 3-4 ay içinde sisteme dahil olacağını söyledi. Şirket daha öncesinde DOGE varlığını da kabul ettiklerini bildirmişti. 

Müşteriler 200 dolara kadar hediye kartları için Dogecoin ödemesi kabul edilmişti. Diğer yandan şirket BTC, ETH, LTC ve BCH para birimleriyle ödeme yapılabileceğinin müjdesini geçtiğimiz hafta vermişti.

coingape

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin