Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Silk Road’un kurucusu Ross Ulbricht, 2020’de Bitcoin için uzun vadeli bir boğa koşusunun başlayabileceğini ve BTC’nin 7 katrilyonluk potansiyel bir piyasa değerine sahip olabileceğini açıkladı.

Bu ayın başlarında, Ross Ulbricht Bitcoin fiyatında 3.000 dolara düşüş öngörmüştü. Ancak Silk Road kurucusu son açıklamasında kripto para biriminin fiyatı için 20.000 doların hayli üstünü işaret etti.

Ross Ulbricht: “Bitcoin fiyatı 333 milyon dolara ulaşabilir!”

Bir yazı dizisine başlayan ünlü sima, tahminlerinde üç dalgayı göz önünde bulundurduğunu ifade ederken önceki 3.000 dolarlık tahmininin ikinci dalga için hâlâ geçerli olduğunu söyledi. Ulbricht’e göre ikinci dalga fiyatı 1.000 dolara düşürürse ve üçüncü dalga beklendiği gibi büyük olursa fiyat 333 milyon dolara yürüyebilir. 21 milyon BTC olduğunu hesaba kattığımızda böyle bir senaryoda piyasa değerinin 7 trilyon dolara gitmesi söz konusu olur.

Söz konusu tutar tüm insanlığın mevcut GSYİH’sının on katından fazla.

Kara para aklama, bilgisayar korsanlığı, darknet pazarındaki aktivitesi ve narkotik bağlantıları sebebiyle şartlı tahliye imkanı olmaksızın iki kez ömür boyu hapse mahkum edilen Ross Ulbricht, hapishanede bilgilere erişiminin sınırlı olduğunu da itiraf etti. Ulbricht’e göre, on yıllar sonra 20.000 dolar hayli ucuz ucuz görünecek.

Tim Draper da dahil olmak üzere kripto topluluğundan birkaç kişi Ross’un serbest bırakılması çağrısında bulundu.

coinnounce

Ethereum 200 doları kırabilecek mi? Traderlar yorumladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin