Sıcak haber: BlockFi iflas başvurusunda bulundu!
Sıcak haber: BlockFi iflas başvurusunda bulundu!

Sıcak haber: BlockFi iflas başvurusunda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BlockFi, dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in çökmesi nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldıktan sadece haftalar sonra iflas başvurusunda bulundu. The New York Times’a göre, BlockFi’nin FTX’ten 400 milyon dolarlık bir kredi limiti ile desteklenmesi gerekiyordu, bu karışıklık şimdi BlockFi’nin iflasına yol açtı.

BlockFi’nin çöküşü topluluk için endişe verici bir gelişme çünkü FTX’e finansal olarak maruz kalan diğer şirketlerin savunmasız olduğunu gösteriyor. Kripto alanındaki birçok şirket FTX’e maruz kaldı ve daha fazlası çökebilir ve kripto varlıklarına olan güveni ciddi şekilde sarsabilir.

BlockFi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ara verildiğinden beri, ekibimiz bizim için mevcut olan her stratejik seçeneği araştırdı ve müşterilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapma hedefimize odaklanmaya devam etti.” “Bu Chapter 11 vakaları, BlockFi’nin işi istikrara kavuşturmasını sağlayacak ve BlockFi’ye, değerli müşterilerimiz de dahil olmak üzere tüm paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkaran bir yeniden yapılanma planını tamamlama fırsatı sağlayacak.”

BlockFi tarafından yayınlanan bir SSS’de, varlıklarının çoğunun FTX’te tutulduğuna dair söylentilere değinildi. Durumun böyle olmadığını, ancak FTX’e önemli ölçüde maruz kaldığını ve Alameda Research, FTX.com’dan “yükümlülükleri” olduğunu ve FTX.US ile olan 400 milyon dolarlık kredi limitinden çekilmemiş meblağlar olduğunu söyledi. Chapter 11 iflası kapsamında, BlockFi’nin şimdi işi, tüm paydaşlar için değeri yeniden düzenlemek ve maksimize etmektir.

Bundan sonra BlockFi, kullanıcıların uygulamasını yüklü tutmalarını ve hesaplarını açık tutmalarını istiyor. Platformun faaliyetleri şu anda duraklatılmış durumda ve müşterilerden BlockFi Cüzdanlarına veya Faiz Hesaplarına daha fazla para yatırmamaları isteniyor. Şirkete göre, müşteriler büyük olasılıkla iflas süreci yoluyla fonlarına erişim talebinde bulunabilecekler, ancak varlıkların tamamının geri alınabileceğinin garantisi yok.

FTX’in çöküşünün yanı sıra, daha zorlu ekonomik koşullar da kripto firmaları üzerinde baskı oluşturacak gibi görünüyor.

neowin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin