FTX haberleri: Sam Bankman-Fried ile ilgili tutuklama devam ediyor

Sıcak Haber: Bahamalar Yüksek Mahkemesi, FTX’e ödeme yaptırdı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsasının yaşadığı iflas sonrasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Borsanın geride bıraktığı enkazın temizlenmesi yine uzun bir zaman alacak. Bu durumu daha tez yaşayan kripto dünyası, ikinci dalganın ateşinde yandı.

FTX’in iflasına en çok maruz kalan bölge ise Asya oldu. Asya kıtasında bulunan önemli ülkeler enkazın altında kaldı. Yabancı kaynakların paylaştığı yeni bir analize göre, kripto para borsası FTX’in çöküşünden en çok etkilenen ülkelerin Güney Kore, Singapur ve Japonya olduğu paylaşıldı. Ayrıca Rusya, Almanya, Türkiye, Tayvan, Hindistan, Mısır ve Brezilya da FTX erimesinden en çok etkilenen ilk 10 ülke listesine girdi.

Ana merkezi Bahamalar’da bulunan borsa, bir darbeyi de ülkesinden yedi. Bahamalar Yüksek Mahkemesi, düzenleyici işlemler için FTX’e fatura çıkardı.

FTX, Bahamalar Yüksek Mahkemesi’nin faturasını ödedi

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu, Yüksek Mahkeme’den, FTX Dijital Piyasaları ile bağlantılı düzenleyici işlemler için yapılan harcamaların geri ödenmesi emrini aldı. Bahamalar Yüksek Mahkemesi daha önce FTX’in varlıklarını dijital bir cüzdanda korumasını emretmişti.

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu, 22 Kasım Salı günü işlem ile iligili bir tweet yazısı paylaştı. Komisyon, FTX’ten geri ödeme almak üzere Bahamalar Yüksek Mahkemesinden onay aldığını duyurdu. Paylaşım şu şekilde yapıldı:

“Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu, tazminat ve geri ödeme hakkı için mahkeme kararı aldı.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin