İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

Hafta sonu piyasa izlemesi: Kripto market değeri 1 trilyon dolara yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 21.000 doların üzerinde kaldığı için kripto piyasa değeri bir kez daha 1 trilyon dolara yakın. Hafta sonu olmasına marketin genelinde iyi bir hava olduğunu görebiliyoruz. Total market değeri ise yüzde 1’e yakın bir artışla 964 milyar dolarda seviyesinde.

Lider kripto para 21.000$ seviyesinin üzerinde durduğu için Bitcoin’in konsolidasyonu devam ediyor. Çoğu altcoin, Cardano ve Dogecoin’den gelen en etkileyici kazanımlarla birlikte, son oynak seyirden sonra bugün sakinleşti.

Bitcoin 21 bin doların üzerinde

BTC’nin Haziran ortasında yaşadığı büyük türbülans ve önemli fiyat düşüşlerinin ardından, toparlanma emaresi gösteriyor. Ancak son bir düşüş eğilimi bekleyen analist ve uzmanlar var. Öte yandan daha geçen Pazar, 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 dolara düşmüştü.

Bununla birlikte, kripto para birimi geri döndüğü ve hatta 20.000 dolara yaklaştığı için Pazartesi günü daha iyi bir notla başladı. İlk başta bu seviyeyi geri alamasa da, birkaç gün sonra bunu yapabildi.

O zamandan beri, varlık kademeli olarak bir miktar değer kazandı ve şu an itibarıyla bir kez daha 21.500 dolara yakın. Piyasa değeri 400 milyar doların üzerinde kaldı.

Altcoinlere ADA ve DOGE öncülük ediyor

Altcoinlerde benzer bir hız treninden geçti ancak günlük ölçekte sakin. Ethereum bir haftada 2.000 dolardan 900 dolara kadar düşmüştü. O zamandan beri, ETH 300 dolardan fazla değer kazandı ve şimdi 1.200 doların üzerinde işlem görüyor.

BNB, küçük bir günlük geri çekilmenin ardından 240 dolar civarında. Benzer fiyat hareketleri Ripple, Solana, Polkadot, TRON ve Avalanche’da da görülüyor.

Cardano ve Dogecoin günde yaklaşık %3 artarak sırasıyla 0,5 ve 0,07 doların üzerine çıktı. Orta ve düşük sermayeli alt borsalardan Litecoin ve FTT, %4’e kadar arttı.

The Sandbox, ApeCoin ve Mana’dan daha fazla kazanç geliyor. Sonuç olarak, tüm kripto varlıklarının piyasa değeri günde yaklaşık 20 milyar dolar arttı. Bu da 1 trilyon doları yeniden masaya getirdi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin