Sıcak gelişme: Ripple CEO’su Amerika’yı terk ederlerse nereye gideceklerini açıkladı
Sıcak gelişme: Ripple CEO’su Amerika’yı terk ederlerse nereye gideceklerini açıkladı

Sıcak gelişme: Ripple CEO’su Amerika’yı terk ederlerse nereye gideceklerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın ABD’yi yasal belirsizliğin ortasında terk etmesi durumunda merkezini Japonya veya Singapur’a kaydırabileceğini söyledi.

Muhtemel gidilecek yerler

Garlinghouse, Bloomberg’e verdiği demeçte, tüm bu ülkelerin açık bir kripto düzenleme çerçevesine sahip olması nedeniyle İsviçre, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de muhtemel yeni destinasyonlar listesinde olduğunu söyledi.

Öte yandan Garlinghouse “ABD, kripto para birimlerinin bir emtia, para birimi, mülk veya menkul kıymet olup olmadığı konusunda farklı görüşlere sahip” diyor.

Ripple, şirketin XRP satarak ABD eyaleti ve federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia eden yatırımcılarla devam eden bir yasal mücadele içindeydi. Firma, büyük miktarda XRP’ye sahip olmasına rağmen, XRP işlemlerini halletmek için kullanılan ağın merkezi olmadığını savunuyor.

Japonya’da aktif bir varlığa sahip

Ripple, ülkedeki önemli bir finansal hizmetler grubu olan ortağı SBI aracılığıyla Japonya’da zaten aktif bir varlığa sahip. İki şirketin, bölgedeki finans kurumlarına blockchain tabanlı ödeme hizmetleri sağlamak için ortak bir girişimi olan SBI Ripple Asia da faaliyette.

Garlinghouse, “Japonya, kısmen SBI gibi önemli ortaklarımız olduğu için en hızlı büyüyen pazarlarımızdan biri. Ülkeye potansiyel yeni bir yer olarak baktığımız gerçeği hakkında SBI ekibiyle konuştum “ diyor.

Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen, bu ayın başlarında şirketin İngiltere veya Singapur’a taşınabileceğini söylemişti.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin