Sıcak gelişme: Bu DeFi projesi Hacklendi – fiyat çöktü
Sıcak gelişme: Bu DeFi projesi Hacklendi – fiyat çöktü

Sıcak gelişme: Bu DeFi projesi Hacklendi – fiyat çöktü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler DeFi protokolü CREAM Finance hacklendi. Sonuç olarak, tokenın fiyatı birkaç dakikadan kısa bir süre içinde yaklaşık %30 düştü.

Fiyat %30 Düştü

Merkezi Olmayan Finans (DeFi) alanındaki en popüler projelerden biri olan CREAM Finance hacklendi. CREAM tokenının fiyatı, haber çıktıktan birkaç dakika sonra %30 düştü.

CREAM Finance’in resmi Twitter hesabı bugün erken saatlerde protokolün hacklendiğini açıkladı.

“Olası bir hackin farkındayız ve bununla ilgileniyoruz. Biz araştırırken desteğiniz için teşekkür ederiz.”

Henüz resmi bir onay olmamasına rağmen, kripto para birimi topluluğundaki pek çok kişi, saldırganların 24 milyon dolardan biraz daha az olan yaklaşık 13.000 ETH almayı başardığını düşünüyor.

Birkaç saat önce bir kullanıcı, birinin CREAM FINANCE’ın Irob Bank sözleşmelerinde arbitraj yaptığını paylaştı. Şunları belirledi:

“Hack’e benziyor. Görünüşe göre 13.000 ETH ile yola çıkmışla. Tornado Cash aracılığıyla birkaç ETH göndermeye ve Alpha Homora Deployer’a 1.000 ETH, Cream Finance’e 1.000 ETH ve Tornado’nun hibe için 100 ETH göndermeye başladıkları görülüyor.”

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin