featured

Shibarium’un da önemli gelişme: SHIB’nin yanma oranı yüzde 107 arttı, SHIB fiyatında son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa süre önce piyasaya sürülen Layer-2 blok zinciri Shibarium yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Bu arada Shiba Inu yakma işlemlerine ilişkin yeni verileri web sitesinde paylaşan Shibburn cüzdan takipçisi, bu popüler meme paranın yakma oranının son 24 saat içinde önemli bir artış gösterdiğini duyurdu. Ayrıca Shibarium daha dün bazı temel ölçütlerinde yeni önemli kilometre taşına ulaştı.

SHIB yanma oranı yüzde 107’nin üzerinde artış gösterdi

Shibburn tarafından paylaşılan son verilere göre son 24 saat içinde SHIB ordusu toplam 38,942,436 SHIB meme coinini elden çıkarmayı başardı. Bu yanıklar, piyasa değeri açısından ikinci sırada yer alan önde gelen köpek temalı kripto para biriminin yanma or anını, yalnızca yaklaşık 20.000.000 SHIB’nin ölü cüzdanlara gönderildiği salı gününe kıyasla yüzde 107,49 oranında artırdı.

Dün yakılan SHIB ile genel yakma oranı eksi yüzde 80’i gösterdi. Pazartesi günü 100.000.000’dan fazla SHIB yakılırken bu oran eksi yüzde 10’du. Dolayısıyla bugünkü SHIB yakma endeksi artışı bu haftanın ilk artışı oldu. Bu kez büyüklük açısından önemli bir yakma işlemi gerçekleşmedi – en büyük iki işlem 7.000.000 SHIB bile içermiyordu.

Shibarıum

Shibburn tarafından hafta sonu yayınlanan bir tweete göre;

Eylül ayında SHIB ordusu harcanamaz cüzdanlara yapılan 426 işlemde 2.323.834.085 SHIB yakmayı başardı. 🔥🔥🔥 Eylül ayı içerisinde 426 işlem ile 2.323.834.085 dolar SHIB token yakılmıştır.

#Shib pic.twitter.com/ywWejDn3jy – Shibburn (@shibburn) 1 Ekim 2023

Shibarium çeşitli cephelerde yeni kilometre taşlarına ulaştı!

Bu arada SHIB geliştirme ekibi tarafından inşa edilen Layer-2 blok zinciri Shibarium, kullanım açısından genişlemeye ve yeni kilometre taşlarına ulaşmaya devam ediyor. Shibariumscan explorer tarafından sağlanan son verilere göre, Shibarium üzerinde gerçekleştirilen işlem sayısı 3.308.000’i aştı.

Layer-2 platformuna bağlı cüzdan sayısı ise 1.252.121’dir. Oluşturulan blok sayısına gelince Shibarium halihazırda 961.673 tanesine sahipken bu rakam bir milyon seviyesine yaklaşıyor.

SHIB’nin bu haftaki fiyat performansı

Bu hafta şimdiye kadar SHIB fiyatı düşüşte ve pazartesi gününden bu yana yüzde 5,76 düştü. Bugün erken saatlerde meme kripto para büyük bir saatlik kırmızı mum basarak fiyatı yaklaşık yüzde 2 aşağı çekti.

Ancak şimdiye kadar SHIB bu kayıpların bir kısmını geri kazanmayı başardı ve fiyatına yüzde 0.78 ekledi. Bu yazının yazıldığı sırada meme kripto para birimi Binance borsasında 0,00000721 dolardan el değiştiriyor.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin