featured

Shibarium kritik dönüm noktasına ulaştı: SHIB ve BONE fiyatı neden düşüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shibarium cüzdanlarının sayısı bir milyon benzersiz adresi aşarken Shiba Inu (SHIB) ve Bone ShibaSwap (BONE) fiyatları önemli ölçüde düştü. Shibarium Blockchain Explorer’a göre katman-2 ağındaki toplam cüzdan sayısı 1.010.243’e ulaştı. Verilere göre toplam blok sayısı, toplam 949.204 farklı işlemle 450.000 işaretini aştı.

Shibarium ağındaki günlük işlem sayısı sürekli artıyor!

Katman-2 blok zinciri, teknik zorluklarla karşı karşıya kalırken ağustos ortasında başlatıldı. Geliştiricilerden Kaal Dhairya, 19 Ağustos tarihli bir rapora göre yatırımcılar arasındaki FUD’a (korku, belirsizlik ve şüphe) değinirken bir ölçeklendirme planına işaret etti.

Dahası 28 Ağustos’ta baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın ağın “Aktif olduğunu ve iyi şekilde çalıştığını” belirtmesiyle yeniden faaliyete geçti. Yeniden başlatmanın ardından Shibarium Blockchain explorer tarafından sağlanan veriler, ağdaki günlük işlem sayısının 1 Eylül’den bu yana sürekli arttığını ve son 24 saat içinde 99.000 işleme ulaştığını gösteriyor.

SHIB ve BONE düşüşte

Shibarium bir milyon cüzdanla önemli bir kilometre taşına ulaşırken SHIB ve BONE fiyatları küresel kripto piyasasıyla birlikte düştü. Shiba Inu son 24 saatte yüzde 1,56 oranında düştü ve yazı yazıldığı sırada 0,0000077 dolardan işlem görüyor. Memcoin’in piyasa değeri 4,55 milyar dolara gerilerken 24 saatlik işlem hacmi yüzde 14’lük bir artışla 89 milyon dolara ulaştı.

Shibarium

Benzer şekilde BONE da geçtiğimiz gün yüzde 2,7’lik bir düşüş kaydetti ve şu anda 1,05 dolardan işlem görüyor. BONE’nin ShibaSwap için yönetişsel tokenı ve Shibarium için gaz tokeni olduğunu belirtmek önemlidir.

Shibarium

Benzer şekilde BONE da geçtiğimiz gün yüzde 2,7’lik bir düşüş kaydetti ve şu anda 1,05 dolardan işlem görüyor.

crypto.news

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *