featured

Shiba Inu’nun zincir üstü göstergeleri karmaşık! Boğalar üstünlüğü kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun zincir üstü verileri, son zamanlarda yaşanan düşüş hareketlerine rağmen toparlanma için hâlâ umut olduğuna işaret ediyor.

IntoTheBlock tarafından listelenen zincir üstü verilere göre yakın gelecekte herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Ancak aynı zamanda yükseliş için de kesin bir gösterge yok.

Shiba Inu

En az dört gösterge, Shiba Inu’nun 18 Ocak’ta değerinin yaklaşık %12’sini kaybetmesine neden olan 200 günlük hareketli ortalamanın beklenmedik kırılmasının ardından “yükseldiğini” gösteriyor.

200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde tutunamamasına rağmen SHIB, dün ve bugün alım hacminin çoğunu sağlayan bireysel yatırımcıların dikkatini çekti.

Listelenen göstergelerden en önemlisi, kurumsal yatırımcıların ve balinaların davranışlarını yansıttığı için ağdaki büyük işlemlerin yüzdesidir.

Yatırımcılar vazgeçmiyor

Bu ölçümün yükselmesiyle, Shiba Inu’nun en son gerçekleştirdiği düşüş hareketine rağmen hâlâ büyük adresler tarafından aktif olarak satın alındığı sonucuna varabiliriz. Varlığın çekiciliği, daha önce gördüğümüz gibi sıklıkla ralliler için bir kaynak haline gelen oynaklığı tarafından sağlanıyor.

Ne yazık ki, art arda iki firar yaygın değildir. Yatırımcıların böyle bir bıçak yakalama arzusu, özellikle balinaların adreslerinde en popüler meme token’larından biri olmaya devam eden Shiba Inu’nun durumunda, ağır kayıplara yol açabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada, gözde meme coin 0,000011 dolar civarında işlem görüyor. Shiba Inu fiyatının yerel direnç noktasına konsolidasyona girdiğini görebiliriz. Bu yüzden bir sonraki hareketinin ne olacağı hâlâ belirsiz.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin