featured

XRP balinaları, dava kararı beklenirken boş durmuyor! Fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP ile SEC arasındaki davada merakla beklenen Özer Karar için başvurular yapıldı. Kripto topluluğu şimdi, dijital varlık piyasasındaki düzenlemeleri yönlendirmesi beklenen hakimin kararını bekliyor. Ancak kripto balinaları, beklenen kararın ortasında milyonlarca XRP token’ı ile işlem yapıyor.

XRP balina

Balinalar hareket halinde

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, kripto balinaları son 24 saat içinde birden fazla işlemde 350 milyondan fazla XRP token’ını taşıdı. Ancak kaydedilen en büyük işlem, 261 milyon XRP’yi (yaklaşık 102,4 milyon dolar değerinde) bilinmeyen bir cüzdana taşımak oldu.

Araştırmaya devam ederken, balinalar son 24 saat içinde birden fazla işlemde 65,8 milyon adet XRP token’ı (yaklaşık 26 milyon dolar değerinde) satın aldı. Kaydedilen en büyük balina biriktirme işlemi, 13,6 milyon dolar değerindeki satın alma işlemi oldu. Bilinmeyen bir balina, Bitso kripto borsasından 31,7 milyon adet token taşıdı.

Bununla birlikte, birkaç balina adresi de son fiyat artışının ortasında milyonlarca token satışı yaptı. Veriler, balinaların bilinmeyen cüzdanlardan farklı kripto borsalarına yaklaşık 62 milyon adet Ripple token’ı taşıdığını gösteriyor.

Ripple lider oldu

Token Unlock, mevcut piyasa fiyatına göre en yüksek kilitli değere sahip token’lardan bahsettiği bir rapor yayınladı. Ripple, bu listede en yüksek sırada yer alıyor.

Mevcut raporlar, Ripple tarafından kilitlenmiş 17,9 milyar dolar değerinde XRP olduğunu gösteriyor. Ancak, bu token’lar zaman içinde sabit aralıklarla piyasaya sürülecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin