featured

Shiba Inu, piyasadaki engellere rağmen yükselmeye çalışıyor! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, üç aydan uzun bir süre sonra, 0,0126 dolar seviyesinin ötesinde bir yükseliş kırılması buldu. (Bu yazıda daha kolay olması adına fiyatlar 1000 ile çarpılarak yazılmıştır)

Bununla birlikte, SHIB dört saatlik 20/50/200 EMA seviyelerinin altına düştüğü için 0,017 dolarda bulunan tavan seviyesi meme coin’i düşüş eğilimine soktu. Şimdi, fiyat hareketi destek noktasına doğru yaklaşırken, SHIB adeta ince bir buz üzerinde yürüyor.

Alıcıların 0,01227 dolarda bulunan destek noktasını başarılı bir şekilde savunmaları durumunda, fiyat bir toparlanma görebilir. Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, 0,01233 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %7,42 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

Shiba Inu 4 saatlik fiyat grafiği

Son iki hafta boyunca, meme coin’in düşüşü aşağı yöne bakan trend çizgisi desteğini belirledi. 25 Ağustos’ta yükselişe geçen mum çubuğu, bu trend çizgisi direncini anında desteğe çevirdi.

Ancak aşağı doğru giden 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) seviyeleri yükseliş geçişinden kaçındı ve satış avantajı ile rezonansa girdi. Ayrıca, fiyat hareketinin 200 EMA’nın (yeşil) altına yakın olması, düşüş gücünü güçlendirdi.

Shiba Inu grafik

Dolayısıyla, 0,01227 dolar seviyesinin altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda, devam eden düşüş hareketi uzayabilir. Bu durumda Shiba Inu fiyatının potansiyel hedefleri 0,0117 dolar ile 0,0112 dolar aralığında olacaktır.

0,01227 dolar seviyesinin hemen üzerinde bir kapanış ise geri dönüş şansına işaret edecektir. Bu koşullar altında Shiba Inu, EMA seviyelerine doğru yani 0,0129 dolar ile 0,0133 dolar aralığında bir toparlanmaya tanık olabilir. İki haftalık trend çizgisi desteğinin üzerinde bir kapanış bulamamak, önümüzdeki günlerde düşüş hareketlerini hızlandırabilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesini test etmeye çalışırken kademeli olarak aşağı düştü. Alıcılar, giriş yapmak için doğru seviyeyi aramadan önce bu bölgeden potansiyel bir toparlanma aramalı.

Bununla birlikte, Hacim Osilatörü mevcut düşüş trendi sırasında daha düşük tepe ve dip noktaları işaretledi. Bu da, nispeten zayıf bir düşüş hareketine işaret eder.

DMI çizgileri düşüş eğilimine girdi. Ancak ADX, oldukça zayıf bir yön eğilimi göstermeye devam etti.

Sonuç olarak

İki haftalık trend çizgisi desteğinin yanı sıra 0,01227 dolarlık taban çizgisinin birleştiği göz önüne alındığında, SHIB alıcıları bir geri dönüşü hedefleyecektir. Ancak EMA’nın aşağı bakan eğilimleri, bu zaman diliminde uzun vadeli düşüş eğilimini sürdürmek için satın alma baskısını daraltabilir. Hedefler yukarda tartışıldığı gibi olacaktır.

Ayrıca gözde meme coin, Bitcoin ile 30 günlük %14’lük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini takip etmek oldkça önemli olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin