featured

Shiba Inu yeni haftaya yeşil başladı: Yakım oranındaki artış fiyatı yükseltmeye devam edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), baskın düşüş eğilimini tersine çevirmek ve hafta boyunca pozitif bir büyüme rotası çizmek için büyük bir çaba harcıyor. Shibburn’den alınan verilere göre, son 24 saat içinde ölü cüzdanlara toplam toplam 12,508,216 SHIB token’ı gönderildi. Böylece yakma oranı %810,98 olarak belirlendi.

Shiba Inu

Yakım işlemleri devam ediyor

Shibburn verilerine göre, bu kez yakılmak üzere belirlenen SHIB token’larına katkıda bulunmak için daha fazla adres görev aldı. Ölü cüzdana katkıda bulunan en büyük tek adres 6,1 milyondan fazla SHIB token’ı yakarken, diğer üst düzey cüzdanlar da sırasıyla 4,59 milyon ve 1,7 milyon SHIB token’ı ile yakım işlemlerine katkıda bulundu.

Token yakma, her zaman Shiba Inu ekosistemi için çok önemli olan benzersiz bir ölçüm olarak kabul edilmiştir. Etkisi kısa vadede hissedilmese de, token arzının önemli bir bölümünü kademeli ve kalıcı olarak dolaşımdan çıkarmak için tasarlanmıştır.

Shiba Inu’nun dolaşımını azaltmak için yapılan bu hareket, getirilecek kıtlık yoluyla fiyatın uzun vadede artmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu kıtlığı tamamlamak için Shiba Inu geliştiricileri, Puppynet adlı test ağındaki Shibarium Layer 2 protokolü üzerinde durmaksızın çalışıyorlar.

Shibarium protokolü, yalnızca kullanıcıları çekmekle kalmayacak, aynı zamanda uzun vadede SHIB token’ına olan ilgiyi de artıracak özel çözümlerle çok sayıda uygulamanın ve akıllı sözleşmelerin yükselişini desteklemek için geliştirildi. Daha yüksek talep ve azalan arzın sağlıklı bir dengesiyle, fiyat artışının uzun vadede bariz bir fayda sağlaması bekleniyor.

Yanma oranının fiyat etkisi

Yanma oranı, %3,28 oranında bir artış yaşadı. Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0,000007209 dolar civarında işlem görüyor. Dolayısıyla şimdilik bu işlemlerin fiyata katkı sağladığı söylenebilir. $’dan işlem gören SHIB fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin