featured

Shiba Inu, yılın son gününde yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Yakım işlemleri hızlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu topluluğu, 2022’nin son gününde yakabildikleri kadar çok SHIB yakmaya çalışarak yanma oranını hızla yükseltiyor.

Shibburn, web sitesinde son 24 saat içinde Shiba Inu token’larının yakım oranının hızının çok yükseldiğini paylaştı.

Shiba Inu yeni bir dönüm noktasına ulaştı

Sözü edilen kripto izleme platformu, önceki 24 saat boyunca SHIB ordusunun 302,506,518 token’ının bilinmeyen bir cüzdana gönderildiğini paylaştı. Bu da, yanma oranını şaşırtıcı bir şekilde %13,198’e çıkardı.

Bir gün içinde yakılan SHIB miktarı, bu sonbahar ve kış aylarında şimdiye kadar yakılan toplam günlük token’ların sayısından oldukça fazla. Genel olarak, son dört ayda yakılan meme coin miktarı büyük ölçüde düştü.

Shiba Inu

Bu yıl SHIB army yaklaşık 83 milyar meme coin yakmayı başardı.

Bu da ortalama 0,000021 dolardan yaklaşık 1,74 milyonluk Shiba Inu’ya eşittir. Ancak, dolaşımdaki toplam Shiba Inu token arzının yalnızca %0,014’ünü oluşturuyor.

SHIB yükseliyor

Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon gibi kripto para birimleri de dahil olmak üzere çeşitli blockchain’lerden gelen verileri analiz eden WhaleStats tarafından bildirildiği üzere Shiba Inu token, Ethereum balinalarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Her şeyden önce SHIB, şimdiye kadar bu zincirdeki en büyük 100 cüzdan tarafından tutulan ilk on varlık listesinde yer almayı başardı. Ardından bu meme coin, WhaleStats’a göre en yüksek işlem hacmine sahip ilk on kripto para birimi listesine girdi ve en çok satın alınan on token’dan biri oldu.

Bu yazının yazıldığı sırada, en büyük on Ethereum balinası 44,978,649 dolar değerinde Shiba Inu token’ı tutuyor.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin