featured

Shiba Inu, kötü bir yıl geçirmesine rağmen yatırımcıları karamsar olmamalı! İşte, sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, son 24 saat içinde %3 oranında düşüş yaşadı. Ancak hâlâ Ethereum balinalarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Balinalar, Shiba Inu’dan vazgeçmiyor

Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere, kripto para piyasası genel olarak negatif bir hava içinde işlem görmeye devam ediyor. Ancak SHIB, özellikle son zamanlarda daha da kötü durumda.

Gözde meme coin, bu yazının yazıldığı 0,00000795 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %3 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor. Aşağıda, SHIB fiyatının son 1 aydaki fiyat hareketini gösteren grafik verilmiştir.

Shiba Inu

Grafik, yılın son ayının yatırımcılar için pek de iyi geçmediğini gösteriyor. Çünkü Shiba Inu, bu dönemde yaklaşık %15 oranında değer kaybetti. Karşılaştırma yapabilmek için piyasadaki diğer kripto para birimlerine bakılabilir. Piyasa lideri olan Bitcoin aynı dönemde %1 oranında kâr ederken, rakip meme coin DOGE %28 oranında düşüş yaşadı.

Haftalık grafiğe bakıldığında SHIB fiyatının %3 civarında kayıp yaşadığı görülebilir. Gözde meme coin, değerinin %77’sinden fazlasını kaybettiği için yılı korkunç bir şekilde sonlandırırken, yatırımcılarını karamsarlıktan kurtarabilecek tek bir şey var.

WhaleStats’ın verilerine göre, Shiba Inu hâlâ en büyük 5000 ETH balinasının gözde kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Bu balinalar, yaklaşık 46,8 milyon dolarlık SHIB token’ı tutuyor. Bu da tüm varlıklarının yaklaşık %2’sini oluşturuyor (arzlarının çoğu stablecoin’lerden oluşuyor). Bu miktar aslında oldukça düşük. Çünkü bu balinalar yılın başında yaklaşık 1 milyar dolarlık SHIB token’ı tutuyorlardı.

Bununla birlikte, balinalar mevcut ayı piyasası boyunca diğer kripto para birimlerini ellerinden çıkardılar. Bu nedenle, Shiba Inu’nun listelerinin başında olması, meme coin’i nispeten tutmaya devam ettiklerinin bir göstergesidir. Bu da fiyat için bir yükseliş umudu olabilir.

Piyasa değeri azalıyor

Shiba Inu’nun son zamanlardaki kötü performansının bir sonucu,  piyasa değerinin azalması ile listedeki yerini kaybetmesi oldu.

Shiba Inu daha önce piyasadaki sıralamada 13. iken, şu anda 15. sırada yer alıyor.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin