featured

Gözde altcoin, ayıların baskısından kurtulamıyor! Kritik destekte tutunamazsa düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Fiyat, 11,32 dolar seviyesine kadar düştü. Altcoin için kritik destek noktası ise 11,69 dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX’ın, dün yaşadığı yükseliş hareketinin ardından düşüş baskısı geri döndü ve ayılar yeniden liderliği ele geçirdi. Ayılar, fiyatın 11,32 dolara kadar düşmesine neden oldu ve baskın taraf olmayı başardı. Artan satış faaliyetleri, fiyatın daha da düşmesine neden oluyor. Bu da yatırımcıların heveslerini kıran bir hareket oldu.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Gözde altcoin’in 1 günlük fiyat grafiği, bugün ayıların baskın olduğunu gösteriyor. Grafikteki bazı yeşil mumlardan da anlaşıldığı üzere yükseliş çabaları oldu. Ancak ayılar buna engel oldu. Fiyatı bugün 11,32 dolara düşürdükleri için liderliklerini korumaya devam ettikleri görülüyor.

Hareketli ortalama çizgisi de aşağı doğru gidiyor. Bu da kripto para birimi üzerindeki düşüş baskısının baştan sona tutarlı olduğunu gösteriyor. Ayrıca, MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında kaldı. Bu da ayıların hâlâ kontrolde olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi çoğunlukla 37,98 seviyesindeydi. Bu da AVAX’ın fiyat hareketindeki istikrara işaret eder.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde düşüşe işaret ediyor.

altcoin AVAX grafik

Hareketli ortalama, dünkü yükseliş çabaları nedeniyle hâlâ mevcut fiyat seviyesinin üzerinde 11,54 dolarda bulunuyor. Kısa vadeli trend çizgisi, büyük bir düşüş sinyali olarak dik bir şekilde aşağı doğru ilerliyor. Hareketli ortalama yakınsama sapmaları (MACD) çizgisi de sinyal çizgisinin altında. Bu da ayıların hâlâ AVAX fiyat hareketini kontrol ettiğinin bir kanıtıdır. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43,87’de yani nötr bölgede işlem görüyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak gözde altcoin’in net olarak düşüş baskı altında olduğu söylenebilir. Ayılar fiyat hareketini kontrol ediyor. AVAX, son düşüşün ardından 11,32 dolara geriledi ve henüz bir tersine dönüş belirtisi yok. 11,32 dolarlık destek noktası, bir sonraki hareketi belirlemek için oldukça kritiktir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin