featured

MANA vs SAND: Hangi metaverse coin daha hızlı 1 dolara ulaşacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında üstünlük mücadelesi yeni bir şey değil. Gözde metaverse coin’ler olan MANA ile SAND arasında böyle bir rekabet uzun süredir devam ediyor.

MANA, ikisi arasındaki daha eski olan coin’dir. Aynı zamanda 3D Blockchain Metaverse’nin öncüsüdür. Ancak ilginç bir şekilde SAND, rakibinden daha detaylı ve somut bir gelecek planına sahip gibi görünüyor.

Fiyata gelince SAND, şu anda 0,6919 dolar civarında işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 382,027,695 dolar. Öte yandan MANA, şu anda 0,6534 dolar civarında işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi de 400,996,034 dolar.

Yani şu anda fiyatlarında çok az bir fark var. O zaman önemli soru şu: 2023 yılında hangisi ilk olarak 1 dolara ulaşacak?

Decentraland (MANA): Boğa koşusuna doğru

Decentraland, Ethereum blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir sanal gerçeklik platformudur. Bu nedenle MANA, bir ERC-20 token’ıdır. MANA, Decentraland pazarında inşa yapıp para kazanabilecekleri arsaları satın almak için kullanılabilir.

Ocak 2023’te kripto para analistleri, 2022 yılındaki fiyat dalgalanmaları sebebiyle fiyatın ortalama 0,5499 dolar olmasını bekliyordu.

metaverse MANA SAND

CoinsKid, MANA’nın 2022 yılını 0,4814 dolarda kapatmasının ardından Kasım 2023’e kadar 0,9792 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Öte yandan, WalletInvestor ise fiyatın Kasım 2023’te 0,03 dolar civarında olacağını tahmin ediyor.

Gov Capital ise çok olumlu bir tahmine sahip. Gov Capital, GameFi’nin yaygın olması nedeniyle fiyatın yükseliş trendine devam edeceğini ve bu yılın sonunda 6 dolara kadar yükseleceğini düşünüyor.

The Sandbox (SAND): En büyük metaverse

Sandbox, sanal varlıklar ve oyun deneyimleri yaratabileceğiniz ve bunlardan para kazanabileceğiniz bir oyun ekosistemi sunan merkezi olmayan bir metaverse coin’dir. Sandbox, çarpıcı sonuçlar üretebilecek eksiksiz bir dünya inşa etme geliştirme araçları paketi sunan VoxEdit ve Game Maker araçlarıyla oyuncuların arazilerinde istedikleri her şeyi inşa etmelerini kolaylaştırıyor.

SAND son 7 gündür iyi bir yükseliş trendinde. Fiyat, son zamanlarda muazzam bir potansiyel gösterdi. Ayrıca araştırmak ve yatırım yapmak için doğru fırsatı yarattı. Gov Capital, token’ın bir yıl içinde 4,616 dolara ulaşabileceğini düşünüyor. 5 yıllık dönemde ise 28,124 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Teknik göstergelere göre 2023 yılında fiyat 1,08 dolar ile 1,26 dolar arasındaki bölgeye yükselebilir.

Decentraland ve The Sandbox: Hangisi daha iyi?

Şu anda hangi metaverse coin’in daha iyi olduğunu söylemek zor. Genel kullanıcı erişilebilirliği, oyun odağı, estetik ve daha ayrıntılı yol haritasına göre The Sandbox açık ara galip geliyor. Ancak aynı zamanda hâlâ Alfa modunda ve Decentraland kadar savaşta test edilmedi.

İkinci olarak, blockchain oyunları gibi hassas ve karmaşık bir arenada daha iyi sonuçlar verme eğiliminde olan daha deneyimli ve merkezi olmayan platformlara sahiptir. Bu arada The Sandbox’ta çok sayıda araç ve ilgi çekici sanatsal görseller var. Her ikisi de keyifli bir deneyime yol açar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin