featured

SHIB haberleri: Fiyat artışıyla birlikte Shiba Inu yanma oranı yüzde 317 oranında hızla arttı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shibburn cüzdan takipçisinin verileri, son 24 saat içinde Shiba Inu yakma oranında büyük bir artış olduğunu ve 130 milyondan fazla meme coinin çıkmaz cüzdanlara gönderildiğini gösteriyor. Bu SHIB’nin büyük kısmı etkileyici bir tek transferde yakıldı.

Bu arada Shiba Inu fiyatı çarşamba gününden bu yana yükselme girişiminde bulundu ve değerine yüzde 3’ten fazla ekledi. Hemen ardından yüzde 2,31’lik bir düşüş yaşandı ve gecelik büyüme ortadan kalktı.

130 milyon SHIB ölü cüzdanlara gönderildi

Shibburn’un web sitesine göre dün sabahtan bu yana SHIB ordusunun ortak çabaları toplam 130.529.064 SHIB’nin imha edilmesine yardımcı oldu. Bu rakam oldukça etkileyici görünüyor, ancak aslında bu miktarda SHIB yalnızca 961 dolar değerinde.

Bu da SHIB yakma oranının yüzde 317,41 gibi şaşırtıcı bir oranda artmasına yardımcı olmuştur. İlginç bir gerçek de neredeyse tüm bu Shiba Inu coinlerinin tek bir hamlede yakılmış olmasıdır – 100.776.829 SHIB yaklaşık 22 saat önce harcanamaz bir blok zinciri adresine gönderilmiştir. Bu kadar coini yakan anonim balina hâlâ 5.190.837.391 SHIB’ye sahip.

Cüzdanda Shiba Inu meme paraları kaldı

Bundan sonraki en büyük ikinci işlem 12.894.064 SHIB taşıdı. Shibburn’e göre dün 100.000.000 coinlik bir parça da yakıldı.

shıba ınu

Shibarium yeni cüzdanların girişini görüyor Shibariumscan explorer son 24 saat içinde, SHIB ekibi tarafından inşa edilen ve 15 Ağustos’ta Toronto’daki Blockchain Futurist Konferansı sırasında başlatılan Layer-2 blok zincirinin 30.000’den fazla bağlı cüzdan adresinin girişini gördüğünü gösteriyor.

Shibarium’daki toplam işlem sayısının aksine cüzdan sayısı yavaş yavaş artıyor ve şu anda 1.250.052’de duruyor. Genel işlem sayısına gelince bugün 2.995.779’a ulaştı ve belki de bu hafta sonuna kadar 3.000.000’a ulaşacak.

Bu yazının yazıldığı sırada Shibarium’daki günlük transfer sayısı 43,885; bu metrik eylül ayında 200,900 işlemle büyük bir zirveye ulaştıktan sonra geçen hafta boyunca bu aralıkta hareket ediyor.

Shibarium’da yapılan her işlem, geliştiricilerin BONE olarak ödenen gaz ücretlerinin bir kısmını ayırdıkları ve belirli bir miktarda BONE toplandığında bunu dönüştürüp harcanamayan cüzdanlara gönderdikleri planı sayesinde Shiba Inu yakma işlemlerine kendi katkısını sağlıyor.

Shibburn ekibi tarafından başlatılan yeni bir takip hizmetine göre Shibarium işlemlerinde şu ana kadar 0.512012141389 BONE biriktirildi.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin