featured

Bitcoin, ayıların kontrolü ele geçirmesiyle yeniden 22,000 doların altına düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, güne kırmızı başladı. BTC ile birlikte en büyük altcoin olan Etheruem da dahil olmak üzere bütün piyasa düşüşte. Bitcoin fiyatı, son 24 saatte %1,34 oranında bir düşüş kaydetti.

Bitcoin

Bazı analistler, fiyatın 20,000 dolara geri döneceğine inanırken, diğerleri hâlâ yükseliş bekliyor. BTC, geçen yılın Ağustos ayından bu yana ilk kez Şubat ayında 25,200 doların üzerine çıktı. Yıla harika bir başlangıç ​​yapmasına ve ilk 45 gün boyunca ralli yapmasına rağmen, SEC’in kripto şirketlerine baskı yapmaya devam etmesi ve bahis siteleri Silvergate Capital’in ana şirketinin faaliyetlerini tasfiye etme kararı almasıyla volatilite son birkaç hafta içinde arttı.

Küresel kripto piyasası değeri, geçtiğimiz güne göre %1,48’lik bir düşüşle trilyon seviyesinden aşağı doğru kayarak 997 milyar dolara geriledi. Son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi %1,07 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 44,84 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin fiyatı düşüyor

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı son 24 saatte %1,34 oranında düşerek piyasa değerini 419,96 milyar dolara çekti. BTC, bu yazının yazıldığı sırada 21,745 dolar civarında işlem görüyor. Yılın başında bir miktar kazanç elde etmesine rağmen son birkaç haftadır zor günler geçiriyor. Son 24 saatteki işlem hacmi %11,63 oranında düştü. Bu da yatırımcıların ilgisinin azaldığını gösteriyor. Bitcoin hâkimiyeti ise bir önceki güne göre %0,04 oranında azaldı ve şu anda %42,10 civarında bulunuyor.

Son 24 saatte BTC en yüksek 22,198 dolar seviyesinde işlem görmesine rağmen 21,692 dolara kadar düştü. Geçen hafta ise en yüksek 23,479 dolara dokunmuştu.

22,250 dolarda bulunan ve oldukça kritik olan direnç noktasını geçemediği için Bitcoin fiyatındaki yeniden canlanma umutları suya düştü. Acımasız ayılar, fiyatı 22,000 dolarda bulunan destek noktasının altına çekerek ne kadar etkili olduklarını göstermeye devam ediyorlar.

Bu keskin düşüş, fiyatın daha da düşerek 21,692 dolar civarında yeni bir aylık düşük seviye belirlemesiyle daha da büyük kayıpların yolunu açtı. Şu anda, Bitcoin’in fiyatı bu çalkantılı dönemde meydana gelen kayıpları pekiştiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin