Shiba Inu yakım oranı düşüşü neden yaşanıyor?

Shiba Inu yakım oranı düşüşü neden yaşanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki Bitcoin baskınlığı diğer varlıkların geniş bir performans göstermesine izin vermiyor. Bu da altcoin varlıkların etkiliyor. Meme coin tarafında da yeterince ilerleme kaydedilemedi. 

Piyasanın önemli meme coin’lerinden biri olan Shiba Inu, piyasa duyarlığının biraz uzağında kaldı. Kripto para biriminde bir diğer olumsuz gelişme ise yakım tarafında oldu. Shiba Inu yakım oranlarında ciddi azalma yaşandı.

Shiba Archives’a göre, şu anda toplamda 1.325.000’den fazla kişi, meme tokene sahip. Dünya genelinde bir milyonu geçkin bir yatırım projesine sahip olan ekip, bunu gururla paylaştı. Fakat Shiba Inu yakım tarafında son günlerde istenilen seviyeler gelmedi.

Shiba Inu yakım oranı yüzde 100 düştü

Meme coin ile ilgili haberler geçtiğimiz aydan beri oldukça fazlaydı. Shiba Inu projesi, merkezi olmayan bir borsa ve takas edilemez bir token (NFT) pazarının başlatılması da dahil olmak üzere birkaç yeni girişim duyurdu. Bu girişimler, projeye olan ilginin artmasına yardımcı oldu.

Raporlara göre, Shiba Inu yakım oranı son 24 saatte %99,74 gibi şaşırtıcı bir düşüş yaşadı. Bu ani ve önemli düşüş, birçok yatırımcının kafasını karıştırdı. Yatırımcılar bunun arkasındaki olası sebebin ne olabileceğini merak ediyor.

Oysa Shiba Inu fiyatı son birkaç saat içinde %1,7 arttı. Her SHIB token şu anda 0.00001122 USD’den işlem görüyor. Kripto para son 7 günde %10,40’ın üzerinde değer kazandı. Ancak piyasa değeri 6,612 milyar USD’ye geriledi. Aynı zamanda işlem hacmi %36,93 düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin