featured

Piyasadaki durgunluğa rağmen Shiba Inu yakım işlemleri devam ediyor! İşte, son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yakım işlemlerine devam ediyor. Shibburn.com, 489,895,235 adet SHIB token’ının son 24 saat içinde sekiz ayrı işlemle dolaşımdan kalıcı olarak kaldırıldığını bildirdi.

Shiba Inu

En önemli SHIB yakma işlemi, “Shiba Inu: Deployer 2” adlı cüzdandan geldi.

Bu cüzdan, son iki gün içinde 2 milyardan fazla Shiba Inu token’ı yaktı.

Rekor son günde gelse de Shiba Inu’nun genel yanma oranı, elli sekiz ayrı işlemle 2,204,313,475 adet SHIB token’ının yok edildiği bir önceki güne kıyasla %71,28 oranında azaldı.

Bir SHIB sözleşme dağıtıcısı olan bir adresten büyük miktarda token’ın yakılması, topluluğun yakma işlemlerinin Shibarium Public Beta’nın yaklaşan sürümü ile ilgili olduğunu düşündürdü.

Shibarium yaklaşıyor

Ekip tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Shibarium’un beta sürümünün bu hafta çıkması planlanıyor.

Öte yandan, Shiba Inu’nun ana akım benimsenmesi ivme kazanmaya devam ediyor. Bu, çevrimiçi bir seyahat rezervasyon portalı olan Xeni ile BitPay arasındaki son ortaklıkla kanıtlanıyor. Böylece Shiba Inu ve diğer kripto para birimleri ödeme olarak kullanılmaya başlayacak.

Buna ek olarak, tanınmış bir blockchain düğüm altyapısı sağlayıcısı olan NOWNodes, proje için daha önce yaptığı destek beyanının ardından Shibarium için entegrasyon planını duyurdu.

Bu arada, “BlueWhale0073” gibi Ethereum’daki büyük yatırımcılar, son 24 saatte 2,2 milyon dolar değerinde 215 milyardan fazla SHIB satın alırken, son on günde 674 milyar adet SHIB satın alındı. Bu da birikimin devam ettiği anlamına geliyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin