featured

Bu altcoin, %10’luk rallisinin arından durgunlaştı! Yükselişin devam etmesi için gereken şart nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan BONE, son 24 saatte %10’dan fazla bir artış kaydetti. BONE fiyatı 8 Mart 2023’te %25,85 oranındaki rallisi ile oldukça kritik olan direnç noktasını kırmayı aşardı. Ancak mevcut teknik göstergeler şu anda belirsizlik içinde.

Son 24 saatte Bone ShibaSwap (BONE), CoinMarketCap verilerine göre %10,17’lik bir fiyat artışı yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 1,68 dolar civarında işlem görüyor.

Dolara karşı güçlenmenin yanı sıra BONE, kripto piyasası liderleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı da sırasıyla %7,52 ve %6,78 oranlarında güçlendi. Altcoin, günlük en yüksek seviyesini 1,76 dolar olarak belirlerken en düşük seviyesi ise 1,48 dolar oldu.

altcoin BONE grafik

BONE fiyatı, %25’in üzerinde bir artışla 8 Mart 2023’te 1,5997 dolarda bulunan kilit direnç noktasını kırmayı başardı. Bu fiyat artışı sonucunda altcoin’in fiyatı, günün işlem seansını 1,8085 dolardan kapatmadan önce 1,3801 dolardan 1,8797 dolara kadar yükseldi.

Teknik göstergeler belirsiz

Fiyat artışını takip eden 2 gün, BONE fiyatını açılış fiyatının altına yaklaştırdı. Böylece 1,5997 dolara doğru bir düşüş gerçekleşti.

Altcoin’in günlük grafiğindeki teknik göstergeler, bu yazının yazıldığı sırada belirsizlik içinde. Bu da yatırımcıların bir sonraki hareketin kesinleşmesini beklediğini gösteriyor.

Şu anda 9 günlük EMA, 20 günlük EMA çizgisinin hemen altında işlem görüyor. Eğer bugünün işlem seansı 1,5997 doların altında kapanırsa, altcoin’in fiyatı önümüzdeki 24 saat içinde düşüşe geçebilir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin