featured

Shiba Inu, meme coin’ler arasındaki tahtını geri kazanmaya hazırlanıyor! Talep artışı fiyatı hareketlendirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), Mayıs ayını pek de iyi geçirmedi. Ancak, zincir üstü veriler gözde meme coin’in son haftalarda yeni talep çektiğini gösteriyor. Bu, SHIB için önemli fiyat artışlarına dönüşebilir mi?

Yatırımcılar son haftalarda dikkatlerini yeniden Shiba Inu’ya (SHIB) çeviriyor. Bu, Shiba’nın Mayıs ayı başlarında PEPE ve DOGELON Mars gibi yeni ortaya çıkan meme coin’lere önemli pazar payı kaybetmesinden sonra olumlu bir gelişme.

Son Shiba Inu soğuk cüzdan lansmanı, ağın büyümesini canlandırmış gibi görünüyor. Peki bu, önümüzdeki günlerde fiyatı nasıl etkileyecek?

Yeni kullanıcıların ilgisi çekiliyor

29 Mayıs’taki soğuk cüzdan lansmanı sonrasında ağ büyümesinde ani bir artış gerçekleşmişti. Lansmandan yaklaşık bir hafta sonra, SHIB ağı yeni kullanıcıları çekmeye devam ediyor.

26 Mayıs’ta gözde meme coin, 2,538 yeni adrese ulaştı. Ve o zamandan beri, her gün oluşturulan ortalama 1,500 yeni adresi korumayı başardı.

Bu, 21 Mayıs’ta kaydedilene kıyasla yeni kullanıcı edinme oranında %71’lik bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Shiba Inu

Ağ Büyümesi, günlük olarak oluşturulan yeni cüzdan adreslerinin sayısını toplayarak bir blockchain ağının yeni kullanıcıları çekme oranını değerlendirir.

Yeni kullanıcılar bir ağa akın ettiğinde, projenin pazar payı kazandığı anlaşılır. Mayıs ayında dalgalanan PEPE ve diğer meme’coin’lerin artık ilgiyi nasıl kaybettiği göz önüne alındığında, yatırımcılar dikkatleri SHIB’e ve diğer esnek meme coin’lere çeviriyor.

Bu eğilim devam ederse, SHIB fiyatının 0,000009 dolarda bulunan direncinin üzerine çıkması an meselesidir.

Gelişmeler olumlu

Boğa görünümünün bir başka teyidi olarak borsaların sipariş defterleri, Shiba Inu’nun son haftalarda yeni talep çektiğini gösteriyor.

Şu anda, SHIB sahipleri 1,1 trilyon adet token satın almak için sipariş verdiler. Bu arada, satıcılar sadece 1 trilyon token’ı satışa çıkardı.

Talep, borsalardaki mevcut arzı aştığında rekabet artar. Bu da fiyat üzerinde bir miktar yukarı yönlü baskı oluşturur. Şu anda 1 milyar SHIB arz açığı var. Bu, alıcılar rekabet etmeye başladıkça gözde meme coin’in fiyatının muhtemelen artacağı anlamına geliyor.

Sonuç olarak tedarik sıkıntısı ve ağa katılan yeni kullanıcılardaki artış, yakında daha fazla fiyat yükselişini tetikleyebilir.

Fiyat tahmini: Boğalar 0,000011 doları hedefliyor

Mevcut olumlu piyasa duyarlılığı göz önüne alındığında, fiyatın önümüzdeki haftalarda 0,000011 dolara ulaşması muhtemel. Ancak, IntoTheBlock’un Borsa Zinciri Piyasa Derinliğine göre, yatırımcıların yükselişin başlayacağı konusunda emin olabilmeleri için fiyatın 0,000009 dolarda bulunan direnç noktasını aşması gerekiyor.

Bu direncin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise sıradaki hedef 0,000011 dolarda olacaktır.

Öte yandan, fiyat 0,000008 dolardaki destek noktasının altına düşerse Shiba Inu için düşüş trendi geri dönebilir. Bu desteğin altında kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise aşağı yöndeki ilk hedef 0,0000075 dolar seviyesinde olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin