Shiba Inu (SHIB) yakımı devam ediyor! Bu haftanın verileri dikkat çekiyor
Shiba Inu (SHIB) yakımı devam ediyor! Bu haftanın verileri dikkat çekiyor

Shiba Inu (SHIB) yakımı devam ediyor! Bu haftanın verileri dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihte yayınlanan rapora göre, Aralık ayının başından bu yana dört milyar Shiba Inu yakımı gerçekleştirildi. Ayrıca elde edilen verilere göre geçen haftadan bu yana 1.40 milyar SHIB yakımı gerçekleştirildi.

Bu hafta 1.14 milyar Shiba Inu yakıldı!

“SHIBtyme” Twitter hesabı tarafından 12 Aralık ile 26 Aralık arasında yayınlanan yakın tarihli bir tweete göre, yakılan SHIB tokenlerin miktarı toplam 1.140.746.704 adet Tweet’te üç Twitter hesabı etiketlendi: Bigger Entertainment’ın hesabı, kurucusu Steven Cooper ve vEmpire DDAO.

https://twitter.com/worldofao/status/1475618035398369282

Birinci yayınlanan hesap Bigger Entertainment; etkinliklere ürün, NFT ve bilet satan ve kullanıcıların web sitelerinde müzik parçalarını dinlemelerine olanak tanıyan ve böylece kullanıcıların düzenli SHIB yakma partilerine katkıda bulunmalarına izin veren bir kripto kullanıcısı olarak tanınıyor. En son paylaşılan ise 26 Aralık tarihinde 239.600,144 SHIB tokeni harcanamaz bir adrese taşınarak dolaşımdan kaldırıldığı zaman gerçekleşmişti.

Genel olarak, bu projenin başladığı Ekim ayının ortasından bu yana ekip 880.983.100 SHIB token yakımı gerçekleştirdi. Yakılan tokenlerin değeri ise 33.741.60 dolara denk geliyor.

“SHIBtyme” tweetine göre Aralık ayından bu yana, Shiba Inu ordusu toplamda neredeyse iki milyar SHIB yaktı: tam olarak 1.943.391,652 tokene denk geliyor. Günlük yakılan ortalama SHIB miktarı ise 13.741,174 adete denk geliyor.

Tweet’te paylaşılan tabloya göre, en büyük SHIB yakma, 700.000 tokenin imha edildiği 22 Aralık tarihinde gerçekleşti. 26 Aralık’ta toplam 350.000 adet yakılırken 250.000 ile 300.000 arası token 18 Aralık tarihinde “ölü adrese” gönderildi.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi 23 Aralık tarihinde sadece 24 saat içinde şaşırtıcı bir şekilde 706 milyon SHIB yakımı gerçekleşti ve SHIB fiyatı yukarı çıktı.

Gerçekleşen bu işlemlerle Aralık ayında boş bir adrese gönderilen yaklaşık dört milyar SHIB yer alıyor. Steven Cooper, tahmin ettiği gibi, daha fazla şirket ve topluluğun Shiba Inu yakma girişimine katılmasıyla SHIB yanıklarının artış gösterdiğini bildirdi. Daha önce, Cooper önümüzdeki iki ay içinde Bigger Entertainment’ın SHIB yanma oranının iki katına çıkacağına sözünü vermişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Shiba

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin