featured

Shiba Inu (SHIB) önümüzdeki hafta önemli bir hamle yapabilir: İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu token (SHIB) son 24 gündür göreceli bir durgunluk dönemi yaşadı. Ancak son verilere göre bu durum önümüzdeki hafta değişebilir. Meme coin kökenli ünlü kripto para birimi, son haftalarda neredeyse hiç dalgalanma göstermedi, ancak bazı göstergeler ufukta önemli bir fiyat hareketinin olabileceğini gösteriyor.

Son veri noktaları SHIB için bir likidite sıkışıklığına işaret ediyor. Rakamlar, büyük işlemlerde ortalama 365’ten 95’e bir düşüş olduğunu ve bu işlemlerin toplam hacminin keskin bir şekilde düştüğünü ortaya koyuyor. Shiba Inu’nun merkezi olmayan borsası ShibaSwap’teki kilitli toplam değer (TVL) de Kasım 2021’deki 600 milyondan sadece 26 milyona düşerek dramatik bir azalma gösterdi.

Shiba Inu

Yüzeysel olarak bakıldığında bu rakamlar endişe verici görünebilir ve bir likidite krizine işaret edebilir. Ancak, daha derin bir analiz bunun geçici bir durum olabileceğini düşündürmektedir. Alıcı-satıcı ticaret farklılıkları hakkında fikir veren sipariş defteri verileri, çeşitli aralıklarda SHIB alımlarında bir artış olduğunu ortaya koyuyor.  Ancak cüzdan verileri, bazı aralıklar için holdinglerde artışlar ve diğerleri için düşüşler ile karışık bir tablo göstermektedir.

Shiba Inu önemli bir fiyat hareketine hazırlanıyor!

İlginç bir şekilde, ağ kullanım verileri de günlük ortalama 7.000 işlemden 3.500 civarına bir düşüşe işaret etmektedir. Ancak bu durum mutlaka bir krize işareti sayılmaz. Bunun yerine SHIB için daha geniş bir konsolidasyon dönemini temsil edebilir ve yatırımcılar gelecekteki fiyat hareketleri beklentisiyle tokenlarını ellerinde tutuyor olabilir.

Durağan fiyat ve azalan volatilite göz önüne alındığında, SHIB’nin önemli bir fiyat hareketine hazırlanıyor olması muhtemel görünüyor. Mevcut veriler geçici bir durgunluk ve konsolidasyon tablosu çizerken Shiba Inu için piyasa dinamiklerinin basit olmadığı açıktır. Her zaman olduğu gibi bu tür değişken ortamlarda durum tespiti ve piyasayı dikkatli bir şekilde izlemek çok önemlidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin