Shiba Inu yükselecek mi?
Shiba Inu yükselecek mi?

Shiba Inu için kritik seviye belirlendi: Üstünde kapanırsa çok sert fırlayabilir! Olası senaryoları anlatıyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu 1 haftadır sürdürdüğü iyi görünümü bırakmıyor. Son 24 saatte %2,3 artarak 0,00002764 dolara gelen kripto para birimi, haftalık kazancını da %14’ün üzerine çıkarmayı başardı.

0,000035 dolardaki azalan trend çizgisi, boğalar için güçlü bir direnç bariyeri görevi görüyor. Bu çizginin net bir şekilde kırılması önemli. Bir sonraki yön için bize oldukça önemli fikirler verebilir.

0,000027 doların üzerinde bir günlük kapanış, boğaların 0,000035 dolara doğru yolculuğunu kolaylaştırabilir.

Fiyat, bir sonraki yönlü sapmadan önce, son bir ayın en yüksek seviyesine yakın seyrediyor.

SHIB fiyatı direnç seviyesine yakın işlem görüyor

Günlük grafikte, SHIB fiyatı 0.000021$’lık dip seviyelerinden önemli kazançlar elde ediyor. SHIB, 17 Şubat’tan bu yana ilk kez 27 Mart’ta 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) üzerinde 0,00024 ABD dolarını geçti. Ayrıca fiyat, yükseliş eğilimi gösteren bir “Yuvarlak” dip oluşumunu tamamladı. Bununla birlikte boğalar şimdi 0.27 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya.

Sürekli satın alma baskısı, fiyatı psikolojik 0.000030 $ seviyesine doğru daha yüksek bir yörüngeye itebilir. İvme daha da güçlenirse 0,000035 doları masaya getirebilir. Bu seviyeler en son Şubat ayında görüldü.

Öte yandan, fiyat bir “Şemsiye Doji” mum çubuğu oluşturdu, ardından kırmızı bir mum çubuğu gelirse, fiyatın tersine çevrilme olasılığını artırabilir. Satış emirlerinde artış görmemiz halinde ise fiyat 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama), yani 0,000024 $’a doğru sürüklenebilir.

CoinMarketCap’e göre SHIB’in 24 saatlik işlem hacmi 1.448.527.460 dolar.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesine doğru 65’te okuyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, yükseliş eğilimi ile orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin