featured

Ethereum grafiğinde tersine dönüş modeli: ETH için sırada ne var, 1500 dolar mı 1700 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Eylül’de yükselen Ethereum fiyatı 1660 dolar seviyesinde bir barikatla karşılaştı ve “Akşam Yıldızı” olarak bilinen düşüş eğilimli bir tersine dönüş modeli oluşturdu. Bu özel gerileme, Ether’in iki aydan fazla bir süredir fiyat yörüngesini belirleyen aşağı eğimli bir direnç eğilim çizgisinden üçüncü kez geri döndüğüne işaret etti. Bu tutarlı model göz önüne alındığında devam eden düşüş trendi, ufukta daha fazla düşüş potansiyeli ile devam edecek gibi görünüyor.

Ethereum 1700 dolara geri dönecek mi?

  • ETH fiyatı, düşen bir trend çizgisinden gelen dinamik dirençle karşı karşıya.
  • 1610 dolar desteğinin altındaki bir arıza 1500 dolara potansiyel bir düşüş belirliyor.
  • Ether’deki gün içi işlem hacmi 1,9 milyar dolar olup yüzde 33’lük bir kayba işaret etmektedir.

ethereum

Geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 1669 dolardan Ethereum fiyatı yüzde 4,5 düşerek şu anki işlem fiyatı olan 1593 dolara ulaştı. Bu iniş, satıcıların fiyatı daha da aşağı çekme niyetini yansıtan 1610 dolarlık yerel desteği aştı.

Ancak bu düşüşten sonra önemli bir takip olmaması düşüş momentumunun azaldığını gösteriyor. Sonuç olarak kripto para hafif bir yükseliş görüyor ve potansiyel olarak genel direnç eğilim çizgisini yeniden test ediyor.

Bu gerçekleşirse alıcılara yeni bir toparlanma aşamasını ateşlemeyi umarak bu bariyeri kırma fırsatı sunar. Günlük mum kapanışıyla birlikte bu yukarı yönlü kırılma, Ethereum fiyat değerini yaklaşık yüzde 8 oranında artırarak 1744 dolar seviyesini hedefleyebilir.

Geçtiğimiz çeyreğin fiyat davranışını analiz ederken Ethereum coinin Bitcoin fiyatına kıyasla daha düşük performans gösterdiği görülüyor. Ethereum boğalarının toparlanma girişimleri bastırılmış olma eğilimindeyken fiyat düzeltmeleri daha belirgin olmuştur. Bu fiyat davranışı modeli göz önüne alındığında, yatırımcılar bu altcoine yeni fonlar eklerken dikkatli yaklaşmalıdır.

Bollinger Bandı: Bollinger Bandının alt sınırındaki bir düşüş, satıcıların şu anda agresif olduğunu yansıtıyor.

Göreceli Güç Endeksi: Art arda üç yüksek dip oluşturan günlük RSI eğimi, yükselen yükseliş momentumunu göstermektedir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin