featured

Shiba Inu (SHIB) fiyatındaki düşüş tedirgin ediyor: Boğalar oyuna geri dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki artan satış baskısının ortasında Shiba Inu geçen haftadan bu yana düşüş eğiliminde işlem görüyor. 0,0000086 dolar seviyesinden itibaren gözde meme coin’in değeri %9,55 oranında bir düşüş yaşadı ve mevcut fiyatı olan 0,00000769 dolara geriledi. Bu düşüş, SHIB fiyatının daha fazla düşüş riskiyle karşı karşıya olduğunu göstererek destek çizgisinden belirleyici bir kırılmaya neden oldu.

Shiba Inu fiyatı düşüyor

Shiba Inu fiyatı art arda yedi gün boyunca kırmızıda işlem gördü. Grafikteki düşüş flama modelinin tamamlanması satıcıları 0,000007 dolardaki psikolojik desteğe meydan okumaya teşvik ediyor.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 88 milyon dolardır. Bu da %13 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

SHIB Shiba Inu

31 Ağustos’ta SHIB, ters flama modelinden düşüş eğilimi göstererek konsolidasyon aşamasında oluşan satış momentumunu serbest bıraktı. Günlük grafikte görülen düşüş eğilimi ve ardından gelen kırmızı mumlar, satıcıların mevcut düşüşü sürdüreceğini gösteriyor.

Sürekli satışla gözde meme coin’in fiyatı %6 oranında düşerek sırasıyla 0,0000075 dolar, 0,000007 dolar ve ardından 0,0000055 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarını yeniden test edebilir.

Ancak aşağı yönlü fiyat hareketi, düşüş momentumundaki zayıflığı gösteren azalan hacimle ilişkilidir. Sonuç olarak SHIB fiyatı, yükseliş eğiliminin tersine dönmesine yol açacak şekilde 0,000007 dolar civarında artan talep baskısına tanık olmuş olabilir.

Fiyat 0,000005 dolara düşebilir mi?

Gözde meme coin’in haftalık grafiği, bir kama formasyonunun yakınlaşan iki trend çizgisiyle birlikte devam eden düşüşü gösteriyor. Bu grafik modeline yanıt olarak, fiyatlar genellikle ikisinden birinden kopuş sağlayana kadar düşen trend çizgileri içerisinde işlem görür. Kötümser bir yaklaşım göz önüne alındığında devam eden düşüş, modelin alt trend çizgisini test etmek için 0,000005 dolara kadar uzayabilir.

Bu yüzden, Shiba Inu yatırımcılarının yükselişten emin olabilmeleri için modelin üst trend çizgisinin kırılması gerekiyor.

SHIB, günlük EMA seviyelerinin (20, 50, 100 ve 200) altına işlem gördüğü için şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, 40 işaretinin altında olan RSI eğimi de satıcıların kademeli olarak güçlendiğine işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin