featured

Shiba Inu (SHIB) analizi: Shibarium lansmanı yaklaşırken yatırımcılar devrimsel değişikliklere hazır mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) topluluğu, Shibarium lansmanını dört gözle bekliyor.

Son verilere göre gözde meme coin’in yatırımcıları, son 30 günde 16 pozitif, 10 negatif ve 4 nötr gün geçirdi. Fiyat ise her bir aralıktaki açılış ve kapanış fiyatları arasındaki değişkenlik dikkate alındığında, art arda yedinci pozitif haftasına gidiyor.

5 Ağustos’ta SHIB, beş aydan uzun bir süre sonra ilk kez 200 EMA seviyesini geçti.

Shiba Inu Shibarium

Beş ay sonra 200 EMA’yı geçmek, Shiba Inu yatırımcıları için Shibarium’un Ağustos sonu olarak belirlenen beklenen lansman tarihi ile ilgili olabilecek olumlu bir duygu değişikliğini gösteriyor.

Bununla birlikte, Shiba Archives Twitter (X) hesabına göre, Shibarium’un ilk olarak Mayıs ayında, ardından bu hafta – 15-16 Ağustos arasında – piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak son olarak, lansman tahmini Ağustos ayının son haftası olarak ayarlandı.

Shibarium ve DEX aktivitesi

Ethereum için Layer-2 (L2) blockchain’i, Arbitrum (ARB), Optimism (OP) ve Base gibi diğer L2’lerle rekabet edecek. Amaç ise Ethereum ekosistemine daha hızlı ve daha ucuz işlemler sağlamak. Shibarium, merkezi olmayan bir borsaya (DEX), bir metaverse’e ve Shiba Eternity gibi blockchain oyunlarına sahip olacak.

DefiLlama’dan alınan verilere göre, ShibSwap (BONE) ve Uniswap v3 (UNI) gibi DEX’ler tüm Shiba Inu’nun piyasa değerinin yalnızca yaklaşık %0,15’i kullanılıyor. ShibSwap’in 8,4 milyon doları ve Uniswap v3’ün de SHIB’de 1,32 milyon doları var.

Token’ların çoğu, Shiba Inu’nun piyasa değerinin %20’sinden fazlasını elinde tutan Binance ve Crypto.com gibi Merkezi Borsalarda (CEX) tutulmakta ve alınıp satılmaktadır.

Shibarium’un lansmanı, ekosistemin daha merkezi olmayan bir şekilde dağıtılmasına katkıda bulunacaktır.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu son 24 saat içinde %0,16 oranında mütevazı bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000105 dolar civarında işlem görüyor. Gözde meme coin’in fiyatı son 30 gün içinde ise %30’un üzerinde bir artış yaşadı.

Bu analize göre, Shiba Inu’nun Dogecoin gibi 10,6 milyar dolarlık piyasa değeri olsaydı, şu anda 0,000011 dolar civarında işlem görebilirdi.

Her şey göz önünde bulundurulduğunda, Shibarium gerçekten de Shiba Inu’nun fiyatı üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Ancak bu etkinin miktarı daha geniş kripto pazarındaki genel duyguya, token talebindeki artışa ve diğer gelişmelere de bağlı olacağını akılda tutmak gerekiyor.

FinanceInBold

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir