featured

Shiba Inu, şeytanın bacağını kırıyor! Grafikteki altın kesişim fiyatta yeni bir ralli başlatabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, nihayet yükseliş sinyalleri göstermeye başladı.

Shiba Inu (SHIB) Nedir? Yatırım Yapmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Shiba Inu kısa süre önce %17’lik bir fiyat düşüşü yaşadı ve bu da token’ın fiyatını tekrar 0,000012 dolara çekerek onu konsolidasyon bölgesine geri gönderdi. Bu son düşüşe rağmen, gözde meme coin grafiğinde bir “altın kesişim” oluşturmayı başardı.

Kısa vadeli hareketli ortalama, uzun vadeli hareketli ortalamanın üzerine çıktığında bir “altın kesişim” oluşur. Bu bir yükseliş sinyali olarak görülür ve varlığın performansında potansiyel bir yükseliş eğilimi olduğunu gösterir. Altın kesişim, hem yatırımcılar hem de analistler tarafından önemli bir teknik gösterge olarak kabul edilir. Bu, oluştuğunda, potansiyel yükseliş trendinden yararlanmak isteyen yeni alıcıları çekebilir. Bu da artan talep ve yukarı yönlü fiyat hareketlerine yol açar.

Shiba Inu fiyat grafiği

Shiba Inu’nun, onu yukarı yönlü hareketine başlatacak belirgin bir altın kesişim sinyali vermesi için sadece bir miktar daha değer kazanması gerekiyordu. Bununla birlikte son fiyat düşüşü, meme coin’in yerel yükseklerde kârlarını realize eden balinaların baskısıyla karşı karşıya kalmasına neden oldu. Bu da altın kesişimin eşiğine ulaşmasını engelledi.

Yeni bir ralli yolda olabilir

Ancak, Shiba Inu’nun yüksek volatilitesi onu alım satımı zorlu bir varlık haline getiriyor. Meme coin’in fiyatı, son %17’lik fiyat düşüşünde görüldüğü gibi, büyük dalgalanmalara karşı hassastır. Bu, büyük ölçüde spekülatif yatırımcılar arasındaki popülaritesinden kaynaklanmaktadır.

Altın kesişim, son fiyat düşüşüyle ​​birleştiğinde, birçok yatırımcıyı önümüzdeki günlerde Shiba Inu’dan ne bekleyeceği konusunda kararsız bıraktı. 0,000012 dolardaki fiyat konsolidasyonu, token fiyatının artmaya devam edeceğine inanan yatırımcılar için iyi bir giriş noktası olabilir. Ancak tam tersi hareket hâlâ mümkündür.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00001288 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %1,02 oranında değer kazandı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin