featured

Bu altcoin, kripto para piyasasındaki olumsuz duyguya kafa tutuyor! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında genel olarak bir düşüş trendi hâkim olmasına rağmen Hedera (HBAR), kayda değer kazançlarla ilerliyor. Performansı onu piyasanın geri kalanından ayırıyor. HBAR, bu fiyat hareketi ile yatırımcıların da ilgisini çekmeyi başardı.

HBAR, bu yazının yazıldığı sırada 0,09 dolar civarında işlem görüyor ve günlük ölçekte %4’ün üzerinde değer kazandı. Token ayrıca haftalık grafikte de %25’in üzerinde bir kazanç kaydetti.

HBAR kripto para

Ralli, 14 Şubat’ta 2,25 milyar dolar olan token piyasa değeri ile sürekli sermaye girişi tarafından desteklendi. Son yedi gün içinde, varlığın piyasa kapitalizasyonuna yaklaşık 460 milyon dolarlık bir giriş gerçekleşti.

Rallinin kritik unsurları

Hedera Hashgraph fiyat hareketi, Bitcoin (BTC) gibi piyasa liderleri kayıp yaşamaya devam ettiğinden oldukça ilgi çekti. Altcoin’in kazanımları, artan ağ büyümesi ve stratejik ortaklıkların ortasında geldi.

Örneğin varlık, Dell Technologies’in Hedera Yönetim Konseyi’ne katılma planının duyurulmasının ardından yükseldi. Ortaklığın bir parçası olarak Dell, düğümünü işletecek, özelleştirilmiş uygulamalar geliştirecek ve dağıtılmış defter teknolojisi otomasyonunu destekleyecek.

Dell bu konuda şu sözleri söyledi:

Dağıtılmış defter teknolojisiyle uygulamalı deneyim kazanarak, DLT’yi dijital dönüşümlerine dahil etmeyi düşünen müşteriler için rasyonel, bütünsel bir ses olarak hizmet edebiliyoruz.

Ayrıca, bir NFT serisi olan Ashfall NFT kısa süre önce piyasaya sürüldü ve platformu daha da genişletti.

Genel olarak Hedera Hashgraph, çeşitli endüstrilerde çeşitli uygulamaların oluşturulması için yaygın bir şekilde benimseniyor. Acme Labs gibi şirketler, platformu NFT’ler için merkezi olmayan bir pazar yeri geliştirmek için kullanırken Leemonswap, gıda temalı merkezi olmayan bir borsa kurdu.

Ek olarak, özellikle Afrika’nın yaratıcı endüstrisini hedefleyen Hedera Hashgraph’ta 1 milyon dolar değerinde yeni bir metaverse fonu kuruldu. Bu gelişmeler, Hedera Hashgraph’ın olgunlaşmaya ve genişlemeye devam ettiğini ve kendisini gelişen kripto para piyasasında önemli bir oyuncu olarak konumlandırdığını gösteriyor.

Sırada ne var?

HBAR, 0,07 dolar seviyesinde bir destek oluşturdu. Bu desteğin altında bir kırılma, son yükseliş momentumunu geçersiz kılabilir. Kripto para birimi ayrıca 0,10 dolarda bir dirençle karşı karşıya. Bu seviyeyi aşması ve üzerinde bir kapanış gerçekleştirmesi durumunda yeni zirvelere dokunulabilir.

HBAR’ın TradingView’deki bir günlük teknik analizine göre fiyat şu anda yükseliş trendinde işlem görüyor. Grafikteki 14 teknik gösterge alışa işaret ederken, sadece 3 tanesi satış yönünde.

HBAR genel olarak kripto para piyasasından kopmuş gibi görünse de, yatırımcıların dikkatli olmasına fayda var.

Finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin