featured

Shiba Inu piyasa hissiyatına aldırmıyor: Beklenen patlama yakında gerçekleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) fiyatı, kırılmanın beklendiği simetrik bir üçgen içinde konsolide oluyor. Bu kırılma, fiyatı 0,0000135 dolara yükseltebilir.

SHIB fiyatı için haftalık grafikteki teknik analiz yükseliş gösteriyor. Bunun iki ana nedeni vardır:

İlk olarak, bir yükseliş modeli olan bir çift dip oluşmuştur. 0,0000083 dolarlık uzun vadeli destek bölgesinde oluşan çift dip, güvenilirliğini artırdı.

İkincisi ise haftalık RSI’ın çift dip ile birlikte pozitif bir sapma göstermesi. Bu kadar uzun süreler boyunca sapmalar nadirdir. Yani, bu önemli bir yükselişi tetikleyebilir.

Shiba Inu grafik

Haftalık zaman dilimindeki ana direnç bölgesi, 0,0000175 dolarda bulunuyor. Bu nedenle, SHIB fiyatı çift dip modelini doğrularsa, önemli bir yukarı yönlü potansiyel vardır.

Şubat için Shiba Inu fiyat tahmini: Patlama yakında gerçekleşebilir

Günlük grafikteki teknik analiz, fiyatın 13 Ocak’ta alçalan bir direnç çizgisinden çıkmasının ardından 0,0000129 dolara ulaştığını gösteriyor. Ancak gözde meme coin’in fiyatı o zamandan beri düşüşte.

Günlük RSI da düşerken, henüz herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı. Sonuç olarak, artışın 0,0000135 dolara doğru devam edip etmeyeceği veya rallinin ivme kaybedip tersine dönüp dönmeyeceği kesin değil.

İkincisi durumun gerçekleşmesi durumunda Shiba Inu fiyatı 0,0000900 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test edebilir.

Altı saatlik kısa vadeli grafik, Shiba Inu fiyatının simetrik bir üçgen içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Üçgen, nötr bir formasyon olarak kabul edilse de genellikle devamı sağlar. Yukarı yönlü bir hareketin ardından geldiği için, ondan bir kopuş en olası senaryo olacaktır. Sonuç olarak, altı saatlik zaman grafiği, meme coin’in fiyatının 0,0000135 dolara yükselme olasılığını destekliyor.

Üçgenin kırılması, Şubat ayı için bu yükseliş eğilimi gösteren fiyat tahminini geçersiz kılar. Bu durumda Shiba Inu fiyatı, aynı zamanda yatay bir destek alanı olan 0,5 Fib geri çekilme seviyesine yani 0,0000103 dolara kadar düşebilir.

Sonuç olarak, Şubat ayı için en olası Shiba Inu fiyat tahmini, üçgenden bir kopuş ve 0,0000135 dolara doğru bir artıştır. Öte yandan, üçgenin destek çizgisinin altında bir kapanış yükseliş tezini geçersiz kılacak ve 0,0000103 dolara doğru düşüşü hızlandıracaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin