featured

Shiba Inu mevcut destek noktasında tutunabilirse daha yüksek seviyeler kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu geçen hafta oldukça etkileyici bir ralli gerçekleştirmişti. Bu ralliden sonra kripto para birimi, kilit destek seviyesiyle karşı karşıya kalarak bir düzeltme hareketi yaşadı. Peki SHIB, destek noktasında tutunabilecek mi?

Popüler meme coin SHIB için mevcut destek noktası 0,0000028 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 0,0000034 dolar seviyesinde bulunuyor.

Shiba Inu grafik

Geçtiğimiz hafta Shiba Inu %50’nin üzerinde bir ralli yaparak 0,000034 dolarda bulunan kilit direnç noktasına ulaşmıştı. O zamandan beri, fiyat 0,000028 dolarda olan destek noktasına geri döndü. Şimdi ise bu seviyenin üzerinde konsolide oluyor. Eğer kripto para birimi pazartesi günü yükselişini s

Shiba Inu için bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Azalan hacim, daha yüksek seviyelere çıkma ihtimalleri için bir endişe haline geliyor. Bu genellikle mevcut yükseliş eğiliminin zayıflayan bir işaretidir. Eğer bu değişmezse, kilit direnç noktasının kırılması pek olası olmayacaktır.

RSI: Günlük RSI 56 endeksine geriledi ve henüz aşırı alım bölgesine ulaşmadı. Bu, kripto para biriminin başka bir önemli düzeltme hareketi yapmadan önce yükseliş rallisini başlatmak için yeterli yakıta sahip olduğunu gösteriyor.

MACD: Günlük MACD yükselişte. Ancak histogram ve hareketli ortalamalar düşüyor. Bu ideal bir durum değildir. Ancak geçen hafta gerçekleşen güçlü bir ralliden sonra beklenen bir durum.

Popüler meme coin için mevcut ön yargı ise kilit destek noktasının kırılmadığı sürece yükseliş yaşayabileceği yönünde.

SHIB fiyatı için kısa vadeli fiyat tahmini

Fiyat kilit desteğin altına düşmediği sürece, kripto para biriminin önümüzdeki hafta yükselme şansı var. Tek endişe, yükseliş momentumunu etkileyen düşen hacim olmaya devam ediyor. Bir anda işler Shiba Inu lehine değişebilir. Ancak bu durum, bu yazının yazıldığı sırada belirsizliğini koruyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin