Cardano günlük işlem hacmi Bitcoin'i geçti! ADA fiyatı için beklenen yükseliş geliyor mu?
Cardano günlük işlem hacmi Bitcoin'i geçti! ADA fiyatı için beklenen yükseliş geliyor mu?

Cardano günlük işlem hacmi Bitcoin’i geçti! ADA fiyatı için beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, günlük işlem hacmi açısından bir kez daha Bitcoin’i geçti. Blockchain analitik firması olan Messari tarafından elde edilen bilgilere göre Cardano, son 24 saat içinde ayarlanmış işlem hacmi (sırasıyla 17,15 milyar dolar ve 15,11 milyar dolar) Bitcoin’i geçti.

Proof-of-stake blockchaini, en yüksek sayıda işlemi kaydederken, aynı zamanda en düşük ücretlerden bazılarına sahip oldu. Cardano, Bitcoin’in 700.000 dolar ve Ethereum’un 22.1 milyon dolarına kıyasla, son 24 saatte yalnızca 52.000 dolarlık bir ücret elde etti.

Metrik, UTXO tabanlı zincirlerden ve Ethereum benzeri hesap tabanlı işlemleri inceler. Benzer veriler kısa bir süre önce de gerçekleşmişti. Cardano kısa süre önce üç milyon cüzdanı aştı ve önemli bir dönüm noktasına daha ulaştı.

https://twitter.com/lowfusscrypto/status/1492719997524791298

Cardano geliştiricileri, blockchainin yol haritasının “Basho” aşaması sırasında ölçeklendirme çözümleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ek olarak ağın parametreleri de devam ediyor.

SundaeSwap Ocak ayının sonlarında piyasaya sürüldü, ancak ilk çıkışında önemli teknik aksaklıklar yaşadı. Bazı kullanıcılar, takastan sonra yerel SUNDAE jetonunu alamamaktan şikayet etmeye başladı. Proje, başarısız takasları yüksek düzeyde ağ tıkanıklığına bağladı.

Bu haftanın başlarında, Cardano merkezli merkezi olmayan borsa Minswap da denetiminin tamamlandığını duyurdu. ADA fiyatı, SundaeSwap lansmanının başlangıcında bir hafta gibi bir sürede yüzde 40 oranında artış kaydetti.  Ancak bu kazancı koruyamadı ve yazım sırasında 1,06 dolar seviyesinden işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin