Shiba Inu listelemeleri devam ediyor; Bu büyük borsa da SHIB’e desteğini açıkladı
Shiba Inu listelemeleri devam ediyor; Bu büyük borsa da SHIB’e desteğini açıkladı

Shiba Inu listelemeleri devam ediyor; Bu büyük borsa da SHIB’e desteğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler şaka kripto parası Shiba Inu (SHIB), Brezilya’nın en büyük kripto borsası Mercado Bitcoin’de listelenmeye hazırlanıyor. Latin Amerika’daki kripto para yatırımcılarının, Shiba Inu’nun kendi bölgelerindeki bir ülkeye gelmesini memnuniyetle karşılayacakları tahmin ediliyor.

Mercado Bitcoin, Shiba Inu’yu Latin Amerika’ya taşıyor

Brezilya’nın en büyük kripto borsası Mercado Bitcoin, Twitter’da 1 Aralık’tan itibaren alım satım işlemleri için Shiba Inu’yu listeleyeceğini duyurdu.

Twitter duyurusunda ayrıca Shiba Inu köpeğinin askeri teçhizat giydiği bir video da vardı. Listeleme için herhangi bir neden belirtilmese de, tokenin yalnızca bu yıl %18.000’den fazla değer kazanması en büyük etken olarak görülüyor.

Shiba Inu dışında, Mercado Bitcoin ayrıca bu hafta Cosmos (ATOM), Loopring (LRC) ve Polkadot‘u (DOT) listelemeyi planlıyor.

Mercado Bitcoin, 2TM adlı bir şirkete bağlı olarak Latin Amerika’nın en büyük kripto borsası konumunda. Ana şirket, Temmuz ayında SoftBank liderliğindeki bir yatırım turunun ardından Kasım ayında 50,3 milyon dolar topladı ve burada 200 milyon dolar kazandı.

Shiba Inu’nun (SHIB) zirveye yükselişi

Geliştiricileri ve hevesli hayranları tarafından Doge katili olarak adlandırılan SHIB, son aylarda önde gelen dijital varlıklardan biri olarak ortaya çıktı. Bir noktada, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan ve piyasa değerine göre ilk on kripto varlığı listesine girdi, ancak piyasa değerine göre bir numaralı şaka coini olarak Dogecoin’i tahttan indirmeyi henüz başaramadı..

Bununla birlikte, değeri o zamandan beri düştü ve şu anda, basın zamanı itibariyle piyasa değerine göre 13. en büyük kripto varlığı. Ancak sahiplerinin %60’ından fazlası kârda olan altcoin, 2021’de en iyi performans gösteren varlıklardan biri.

SHIB tokeni performansı, birçok borsanın, kullanıcılarının takas edebilmesi için tokeni listelemesine yol açtı.

Şaka coinini listeleyen ilk kripto borsaları arasında yer alan Binance dışında, Kraken ve Güney Kore merkezli Korbit gibi diğer borsalar, kripto parayı platformlarında listeleyen en son kripto borsaları oldu.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin