Binance’ten yüksek miktarda XRP çekildi; Büyük bir hareket mi geliyor?
Binance’ten yüksek miktarda XRP çekildi; Büyük bir hareket mi geliyor?

Binance’ten yüksek miktarda XRP çekildi; Büyük bir hareket mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain verileri bir XRP balinasının fonlarını Binance’ten çektiğini gösterdi. Balina, 160 milyon dolarındaki XRP tokenini özel cüzdanına çekti.

Whale Alert’e göre, yalnızca birkaç saat önce yapılan işlem, XRP blockchain’de son birkaç ay için yapılan en büyük borsa dışına aktarılan fon olarak dikkat çekiyor.

150 milyon dolarlık XRP işlemi

İşlem sayfasına göre, anonim bir balina Binance borsasından şu anda 150 milyon token tutan bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 150 milyon dolar değerinde 150 milyon XRP tokeni taşıdı.

Daha önce, aynı cüzdanın çeşitli borsalarda yaklaşık 20-30 dolar değerinde küçük, önemsiz işlemler yaptığı görülüyor. Bunun İlk büyük işlem olması ise dikkat çeken diğer bir konu.

Önemli miktarda bir fon aldıktan sonra cüzdan, UpBit borsasına aktararak yaklaşık 100.000 tokeni harcadı. Bu tür olağandışı fonların yeniden dağıtımının ne amaçla yapıldığı ise bilinmiyor.

Ripple (XRP) fiyat hareketi

Ripple tokeni XRP’nin fiyatı, trendine devam ederken büyük fon hareketlerinin henüz fiyat üzerinde bir etkisi görülmedi. Token, 0,98 doların altına düşerek dört günlük yükseliş trendini kırdı.

XRP Daily Chart

Ripple tokeni, pandeminin tüm dünyada şiddetlenmesinden sonra riskten kaçınma eğilimlerinin artması nedeniyle piyasada gerçekleşen küresel kripto para piyasası düzeltmesinde değer kaybeden kripto paralar arasında.

Yakın zamanda çok sayıda balinanın çeşitli merkezi borsalardan cüzdanlarına büyük işlemler yaptığı görülmüştü. Böyle bir eğilim, kripto para piyasasındaki genel çıkış eğilimleriyle bağlantılı olarak kabul ediliyor.

Haber yayına hazırlanırken, Ripple tokeni değerinin %1.2’sini kaybederken 0.97 dolardan işlem görüyordu. Kripto varlığın fiyatı önceki kısa vadeli yükseliş trendinde %6,2 değer kazandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin